Amopage

Hvordan Intervju en Band: hva spørsmål å stille de Musikere

- Views 24
Advertisement

Hvordan Intervju en Band: hva spørsmål å stille de Musikere


Band intervjuer kan være interessant eller kjedelig avhengig av type spørsmål. Ingen ønsker å lese om en kjedelig intervju. Jobben til en intervjuer er å engasjere bandmedlemmene i en naturlig samtale som er underholdende, mens avslørende for bandets fans.The ultimate mål er å spørre tankevekkende spørsmål som oppmuntrer bandet til å åpne opp og dele informasjon og historier om seg selv .

Forberedelse og planlegging

Den første tommelfingerregel er å gjøre de nødvendige prep arbeid før intervjuet. Viser opp for et intervju med lite kunnskap om bandet er ikke bare respektløst, det er en sikker måte å ende opp med dårlige resultater. Les tidligere intervjuer med bandet hvis de er tilgjengelige, lytte til musikken deres og besøke bandets hjemmeside for å forberede seg til intervjuet. Bli kjent med bandets historie og personlige bios for hvert bandmedlem først. Møtende live opptredener vil gi deg en dypere forståelse og innsikt i musikken sin. Gjør de nødvendige prep arbeid bidrar til å formulere interessante spørsmål for et intervju. Skriv ut spørsmålene på forhånd og ta med en digital diktafon til intervjuet.

Band intervjuspørsmål

Fans er nysgjerrig på historien om deres favoritt band. Men å intervjue et veletablert bandet er forskjellig fra å intervjue en up and coming band. Lite kan være kjent om sistnevnte, mens fans av godt etablerte band kan vite alle kriker og kroker av bandets historie. Nye band er ofte ivrige etter å dele sin historie. Utforsk opprinnelsen og historien til nye band med spørsmål som tillater dem å fortelle hvordan de kom i gang, hvordan de enkelte medlemmene av bandet møttes, hjembyen musikkscene og hva de håper å oppnå nedover veien.

Unngå rehashed Spørsmål

Veletablerte band har besvart de samme spørsmålene mange ganger om historien til bandet. Med andre ord, vil de sannsynligvis ikke være veldig spente på å gå over samme område. Tenk på måter å grave dypere inn i de mindre kjente perioder av bandets eller enkelte medlems karrierer. Still dem spørsmål som: «Hva er noen av de høye og lave punkter i din karriere", "Hva er annerledes i musikkbransjen i dag i forhold til når du først startet" og "hva ville du gjort annerledes hvis du var bare inn i industrien i dag?"

Låtskriving og Creatvity

Fans er alltid nysgjerrig på hvor inspirasjonen til sangene kommer fra, og den kreative prosessen generelt. Sondering et band om tilblivelsen av sine musikalske ideer og lyd kan avsløre for bandet, så vel som deres fans. Still spørsmål som "Er låtene et samarbeid", "Har bandet har en låtskriver", "Hvordan musikk påvirker tekster og vice versa," og "Hvordan vil du beskrive utviklingen av bandets sound?"

Påvirkninger og forbilder

Spør et band om deres innflytelse og rollemodeller bidrar til å grave dypere inn i et band følelse av seg selv og sin musikk. Det kan også tjene til å rette søkelyset fra bandet og tillate dem å snakke mer fritt om sin musikalske lidenskap og motivasjon. Noen musikere har store egoer og elsker å snakke om seg selv. Men det er like vanlig for musikere til å være sjenert og tilbakeholdne i forhold til sine egne karrierer. De kan ikke ønsker å Toot sitt eget horn, men de kan gjerne snakke om sine musikalske helter. Fans kan lære mye om deres favoritt band ved å høre om sine musikalske innflytelser. U2s Edge, for eksempel, var sterkt påvirket av den irske rockegitarist Rory Gallagher. Deres gitar stiler er svært forskjellige, men Gallagher var et forbilde for ambisiøse irske rockemusikere. Still spørsmål som "Hvem inspirerte deg til å plukke opp en gitar", "Hvis du kunne spille i noen andre band som ville det være", "Hva var din favoritt konsert da du var yngre," og "navnet ditt fem favoritt populære band . "

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-intervju-en-band-hva-sporsmal-a-stille-de-musikere/ "

相关文章!
 • Hvordan Intervju noen med fokus på detaljer Spørsmål
  - 阅 4

  Noen stillinger krever ansatte å ha et godt øye for detaljer: En kirurg utfører åpen hjertekirurgi, til en kjøper agent skanning fakturaer verifisere korrekt fakturering beløp og en dataprogrammerer gjennomgå tusenvis av linjer med kode er bare noen

 • Hvordan Intervju for Sports rapportering
  - 阅 2

  Hvordan Intervju for Sports Reporting. Sportsstasjoner intervju idrettsutøvere omtrent like ofte som de skyter høydepunkter. Lyd fra spillerne legger til historien. I stedet for bare å se dem spille, kan seerne høre hva de tenker og hvordan de føler.

 • Hvordan Intervju for en PR jobb Hvordan Intervju for en PR jobb
  - 阅 3

  Hvordan Intervju for en PR jobb. Den gode nyheten for alle som kommer inn eller flytte opp i PR (PR) er at feltet er på oppsving. PR profesjon har utvinnes fra et lavt punkt i begynnelsen av 2000-tallet fordi kostnadene er oppe. Intervjue for en stil