Amopage

Hvordan installere og aktivere Norton Internet Security Online

- Views 2
Advertisement

Norton Internet Security er et program utviklet av Symantec og inkluderer en anti-virus, anti-spyware og brannmur program. Det er viktig å ha noen form for beskyttelse programvare mens du surfer på Internett for å beskytte datamaskinen mot ulike web parasitter, og Norton gir en effektiv løsning. Du kan kjøpe denne programvaren og laste den ned direkte fra Symantec.

Bruksanvisning

Gå til Norton Internet Security produktet nettsted (se "Ressurser") og velg "Last ned" alternativet for kjøp. Når du har kjøpt programmet, klikk på "Last ned" på ordrestatussiden og følg instruksjonene for å laste ned programfilen.

Dobbeltklikk på den nedlastede installasjonsfilen og følg steg-for-trinn retninger av installasjonsveiviseren for å installere programmet på datamaskinen. Norton Internet Security Suite vil starte automatisk ved installasjon.

Klikk på "Aktiver nå" -knappen nederst til høyre på Norton Internet Security-vinduet for å koble til Norton servere og starte aktiveringsprosessen.

Skriv inn produktnøkkelen som fulgte med på kjøpet, og klikk "Next".

Skriv inn din e-postadresse i vinduet Norton Account, og klikk "Next".

Skriv inn passordet ditt hvis du allerede har en Norton-konto, eller fylle ut den nye kontoinformasjonen, og klikk "Next". Klikk deretter på "Ferdig".

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-installere-og-aktivere-norton-internet-security-online/ "

相关文章!
 • Hvordan kan jeg endre Norton Internet Security Språk gjøre fra italiensk til engelsk? Hvordan kan jeg endre Norton Internet Security Språk gjøre fra italiensk til engelsk?
  - 阅 2

  Norton, i motsetning til de fleste programmer, mangler en umiddelbar metode som tillater en bruker å endre grensesnittspråket. Heldigvis kan alle brukere som har en gyldig produktnøkkel trygt endre språket i Norton Internet Security. Du trenger Produ

 • Hvordan spare og gjenoppretting Norton Internet Security Hvordan spare og gjenoppretting Norton Internet Security
  - 阅 0

  Norton Internet Security-programmet gir avgjørende beskyttelse for datamaskinen mot spyware, trojanere og andre ondsinnede angrep. Bruk "for sikkerhetskopiering og gjenoppretting" for å lage en sikkerhetskopi av programmet for å lagre programmet

 • Hvordan Logg inn på Norton Internet Security Hvordan Logg inn på Norton Internet Security
  - 阅 0

  Norton Antivirus er et program som beskytter datamaskinen mot virus og trusler. Hvis du har Norton, har du mulighet til å sette ditt Norton Internet Security-programmet, slik at du trenger et brukernavn og passord for å se kontoen eller få tilgang ti