Amopage

Hvordan installere en ekstra Sump Pump

- Views 105
Advertisement

Hvordan installere en ekstra Sump Pump


Sump pumper fjerne uønsket vann fra områder som kjellere eller crawlspaces. I noen tilfeller kan det være nødvendig å installere en annen sump pumpe. Den andre pumpen kan også tjene som en reserve bør primærpumpen svikter.

Du trenger

Plukk og spade

Sump pit liner

sump pumpen

PVC-rør

Sjekk ventil

Nivå

Bruksanvisning

Velge riktig sted for den andre sump pumpen. Ved å legge en helt egen sump pit er du en dobling av absorpsjon og pumping evne og skaper en komplett backup system i tilfelle systemfeil. Den andre sump pit bør plasseres i et område hvor vannet samler, til en rimelig avstand fra den første enheten til å påvirke mer areal.

Grav sump pit hullet litt større enn sump pumpe liner du har valgt. Bunnen av gropen må være plant, og alle sider bør være fri for utstikkende elementer, for eksempel steiner eller store røtter som kan skade liner.

Installer liner i gropen. Lå nivået over toppen av duken og fortsette å overvåke nivået som du pakke skitt rundt liner for å holde det på plass. Pakk skitt tett rundt duken slik at ingen luftlommer eller hull av noe slag.

Installer sump pumpen og koble den til et strømforsyningen. Pumpen bør passe pent inn i pit liner og være litt forskjøvet fra midten. De fleste pumpene er 115 volt og vil plugge inn en standard GFCI uttak. Hvis mulig, bør de to sump pumper være på separate kretser for ekstra beskyttelse og for å redusere sjansen for å snuble en breaker Hvis begge pumpene aktivere samtidig.

Koble avløpsledningen til sump pumpe utgangsporten. Lodde avløpet opp og ut av brønnen og til et skjæringspunkt med dreneringsledningen fra den andre pumpe. Skjær i den eksisterende linjen og sette en tee montering. Dette beslag må være hevet over tilbakeslagsventilen for den første pumpe. Du må også installere en tilbakeslagsventil i det nye avløpet før den møter eksisterende avløp. Når ventilen er på plass, koble de to avløp linjer, noe som gjør at alle trafikk og beslag er sikre.

Hint

GFCI, jordfeilbryter Avbrudd, enheter gir ekstra beskyttelse mot elektriske branner samt elektriske støt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-installere-en-ekstra-sump-pump/ "

相关文章!
 • Hvordan koble opp en sump pumpe
  - 阅 3

  Sump pumper er installert i boliger med kjeller eller stiftelser der vann kan samle seg fra innsig eller regn. De pumpe vannet vekk fra huset og foundation, og er nyttige i hjem der vannet tabellen er over kjelleren. Installasjon og hekte av en sump

 • Hvordan rengjøre en Blokkert Sump Pump Linje
  - 阅 8

  En blokkert sump pumpe linjen vil ikke la vannet utflod fra sump pumpen og vannet kan renne over sump pumpen bassenget. I tillegg, når samlekummen pumpen forsøker å presse vann gjennom ledningen motoren overopphetes redusere levetiden til sump pumpe.

 • Slik installerer en Pedestal Sump Pump Slik installerer en Pedestal Sump Pump
  - 阅 2

  Sump pumper finnes i to varianter: en nedsenkbar pumpe, som hviler på bunnen av sumpen, og en pidestall pumpe. En pidestall pumpens vanninntaket hviler på bunnen av sumpen, men dens motor står over vannlinjen. Inntaket danner bunnen av sokkelen på hv