Amopage

Hvordan In-Text Cite filmer i MLA-format

- Views 0
Advertisement

Hvordan In-Text Cite filmer i MLA-format


The Modern Language Association sin "Style Håndbok og veiledning til akademisk publisering" skisserer en metode for siterer referanser når du skriver en akademisk papir. Den MLA stilen bruker i tekst henvisninger, hvor referansen vises i dokumentet selv heller enn i en fotnote eller sluttnote. Referanse leder leseren til mer fullstendig informasjon i verk sitert delen av papiret. Når siterer en bok eller artikkel, denne referansen består av forfatter og dato for arbeidet. Siterer en film er like lett, men prosedyren er litt annerledes.

Du trenger

Papir

film~~POS=TRUNC

Bruksanvisning

Samle informasjon om filmen du skal sitere. Du må vite tittel, regissør, studio og utgivelsesår. Hvis du har tenkt å referere til noen av filmens perfomances, også merke til navnene på skuespillerne som du ønsker å se.

Sett inn en referanse til filmen i arbeidet ditt. Ikke sett inn et parentes sitat som du ville for en bok, men i stedet nevne arbeidet i selve teksten som du diskutere det.

Identifiser "-signal uttrykket" i omtalen av filmen. Visste du refererer til filmen tittel eller regissør først? Dette vil avgjøre hvordan du formaterer verk sitert oppføring.

Legg en referanse til filmen hans gjerninger sitert delen. Formatet på denne referansen avhenger av hvordan du refererte til filmen i teksten. Hvis du refererte til det av tittelen, formatere den med tittelen først i kursiv, og endte med en periode. Etter tittelen, skriver "Dir." etterfulgt av regissørens navn og en ny periode. Hvis du har tenkt å sitere forestillinger, skriv "Perf." og deretter liste navnene på skuespillerne og skille dem med komma. Avslutt med en periode. Liste studio etterfulgt av et komma og produksjonsdatoen og slutten med en annen periode. Liste formatet du brukte til å vise arbeidet: Film, DVD, video eller et annet medium. Hvis du refererte til filmen først av regissørens navn, bytte posisjoner av regissøren og tittel. Direktøren navn skal vises etternavn først. For eksempel "Cameron, James, dir."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-in-text-cite-filmer-i-mla-format/ "

相关文章!
 • Hvordan Cite Quotes i MLA-format Hvordan Cite Quotes i MLA-format
  - 阅 1

  Flere formater eksisterer for å identifisere kilder i forskningsartikler, essays eller andre disipliner, for eksempel Chicago stil, APA og MLA format. Siterer kilder lar forfatteren å redusere sjansene for plagiat når du skriver. Den MLA stil ble opp

 • Hvordan kan jeg Cite Søkemotorer i MLA Style? Hvordan kan jeg Cite Søkemotorer i MLA Style?
  - 阅 0

  "Få motoren Runnin '" er den første linjen i rockegruppa Steppen åpen-road sang av 1970-tallet. I dag kan den åpne veien på eventyr og oppdagelser lett være Internett og når du får din motor Runnin 'på internett, er det en søkemotor du bruker. S

 • Hvordan skrive et essay tittel i MLA-format Hvordan skrive et essay tittel i MLA-format
  - 阅 0

  MLA format er en skrivestil og siterer referanser utviklet av Modern Language Association og publisert i MLA Handbook for Writers of Research Papers. Det er stilen standard vedtatt av mange universitetsprofessorer og vitenskapelige tidsskrifter, spes