Amopage

Hvordan ikke høres Airy på en trompet

- Views 0
Advertisement

Hvordan ikke høres Airy på en trompet


Å produsere en lyd som er full og mørk i stedet for tynn og luftig er et vendepunkt i hver trompetist utvikling. Uriktig pusteteknikk kombinert med underutviklede leppe muskler kan skape en uønsket trompet lyd. Med fokus på embouchure og bruker riktig mengde luft kan ha umiddelbar effekt på en trompetist lydkvalitet. Alle aspekter av musikk tar tid å perfeksjonere, men ved å endre noen vaner en nybegynner spiller kan ha full lyd han ønsker.

Bruksanvisning

Pust dypt inn. Du skal føle magen blir større, ikke brystet. Alltid puste på denne måten før du spiller på instrumentet.

Buzz leppene som om du spiller, men uten ditt instrument mot dem. Fokuser på å skape en rask luftstrøm som er liten i diameter. Pass på at det ikke er luft lekker gjennom hjørnene av munnen.

Fjern munnstykket fra trompet. Spill en vedvarende notat gjennom den med konstant lyd så lenge som mulig. Hvis notatet du produserer ofte endringer i banen eller det svinger i volum, er luftstrømmen ikke ideelt, i så fall, gjenta trinn 2.

Spille lange toner på trompet. Sett munnstykket inn i instrumentet og spille en lang, vedvarende, midt G. holde luften beveger seg raskt gjennom instrumentet ved å stramme magemusklene mens du spiller. Å produsere en kvalitet tone på et munnstykke er mye vanskeligere enn på trompet, så gjennom praksis bør du se en stor forbedring i lyden som kommer fra ditt instrument.

Hint

Å utvikle musklene i leppene, prøv summende mens du gjør andre oppgaver som dusjing eller kjøring.

Slappe av musklene i nakken og skuldrene mens du spiller for å tillate mer luft å strømme gjennom instrumentet.

Ikke trykk instrumentet i leppene. Mange uerfarne trompetister har en tendens til å gjøre dette for å spille høyere notater, det kan skade tennene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-ikke-hores-airy-pa-en-trompet/ "

相关文章!
 • Hvordan øke lyden av en dør bjelle som ringer, men du kan ikke høre det i kjelleren
  - 阅 0

  Making dørklokker høyere generelt er ikke et alternativ. Du kan imidlertid øke lyden i kjelleren ved å legge til en andre bjelle eller klokkespill i kjelleren. Prosessen innebærer noen enkle elektriske ledninger, men tillater huseiere å legge døren k

 • Hvordan Dolphins Hør Do? Hvordan Dolphins Hør Do?
  - 阅 0

  Høring Senses Delfiner bruker små øret åpninger på begge sider av hodet for å lytte til eller høre lyder. Disse små åpningene er hva de ville vanligvis bruker for å høre når de ikke er under vann. Å høre lyder under vann, de gjør bruk av deres lavere

 • Hvordan ikke få tan linjer i tanning beds Hvordan ikke få tan linjer i tanning beds
  - 阅 0

  Når du tilbringer tid ute i solskinn, er tan linjer forventet, men når du er i et solarium, virker det som sjansene for tan linjer er slank. Siden hver lang pære i en tanning bed skaper sin egen lyskilde, er det mulig å komme ut stripete som en sebra