Amopage

Hvordan identifisere treet sopp

- Views 0
Advertisement

Hvordan identifisere treet sopp


Trær som er sunt og passer sjelden har problemer med sopp. Når et tre er stresset på grunn av bark skade, kan ødelagte grener eller tørke legge vekt på treet. Den svekket treet er mer utsatt for å bli angrepet av sopp. Mange typer sopp lever av dødt trevirke. Soppvekst kan bli redusert ved anvendelse av en passende soppdreper. For å vite den riktige soppdreper å bruke, må du identifisere sopp. Det er 18 vanlige typer sopp som påvirker de fleste trær i USA.

Bruksanvisning

 • 1

Undersøk treet for tegn på forfall. Sopp kan deles inn i to taksonomier. De er basidiomycetes og Ascomycetes. Basidiomycetes eksistere så liten trådliknende filament under barken på treet. De produserer fruiting organer som plate sopp. Ascomycetes ikke produserer fruiting organer. I stedet, de invadere stammen og årsaken kjerneved til forfall.

2

Undersøk treet for områder i forfall. Forskjellige typer sopp påvirke forskjellige deler av et tre. For eksempel Armillaria spp., Frondosa, og Xylaria polymorpha påvirke røttene og baken av treet. Laetioporus sulphureus og Ganoderma applanatum påvirke rumpe og stammen av treet. Pleurotus ostreatus, Polyporus squamosis, Phellinus ignarius, Perenniporia fraxinophilia og felles SAP råtner påvirke stammen og stammen av et tre.

3

Identifisere om Ascomycetes er hvit råte eller brun råte basert på hvilke komponenter av treet hjerte tre soppen angrep. Hvit råte sopp angriper først og fremst limet av treet som binder trefibrene. Dette limet kalles lingnin. Brown råte angriper trefibrene, som kalles cellulose, først. Brown råte vil svekke et tre, og kan få den til å falle.

4

Se over de fruiting organer produsert av basidiomycet sopp. Det som kjennetegner disse fruiting organer vil avgjøre hvilken type sopp som infiserer treet. Armillaria spp., Pleurotus ostreatus og Schizophyllum kommune produsere sesongens kjøttfulle, sopp-lignende plater med gjeller. Ganoderma lucidum og tårekjuke produsere plater årlig som er woody med porer.

Frondosa, svovelkjuke og Polyporous squamosus produsere både årlig frukt som er myk og kjøttfull med porer. Climacoden septentrionalis er en årlig sopp som er myk og kjøttfull med et separat lag av tann porer. Daedalea quercina og Cerrena unicolor produsere både årlig og flerårig frukt med en serie labyrintlignende porene.

Sap råte produserer mange små, platelignende årlig sopp som har gjeller. Knusk, Phellinus ignarius, Ganoderma applanatum og Phellinus robineae alle produserer flerårig woody fruiting organer. Xylaria polymorpha, og Ustulina deusta produserer årlig og flerårig frukt som er gråsort, hvitaktig eller grå med en sprø konsistens.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-identifisere-treet-sopp/ "

相关文章!
 • Hvordan identifisere Tongue sopp Hvordan identifisere Tongue sopp
  - 阅 0

  Ick! Det er noe på tungen. Hva er det? Kan det være alvorlig? Er det restene av middagen, eller noe mer alvorlig, som en sopp? Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan identifisere tungen sopp. Du trenger Speil Tannbørste Hvordan identifisere

 • Hvordan identifisere Nail sopp Hvordan identifisere Nail sopp
  - 阅 0

  Soppinfeksjoner i neglene (negler eller toenails) oppstår når en sopp infiserer en eller flere av negler. Disse infeksjonene vanligvis utvikler på negler stadig utsettes for varme, fuktige miljøer, for eksempel svett sko eller dusj etasjer. denne art

 • Hvordan identifisere Wild sopp i Florida Hvordan identifisere Wild sopp i Florida
  - 阅 1

  Det finnes flere tusen forskjellige arter av sopp, med mange kategorier av forskere. Du finner dem vokser i mørke, fuktige steder som på loggene, i nærheten av elvebredder og under den tunge skyggen av trærne. Hvis du noen gang har vært på tur ute i