Amopage

Hvordan identifisere sinkmangel

- Views 1
Advertisement

Sink er en viktig komponent som er avgjørende for riktig funksjon av ulike kroppens organer og systemer, inkludert hud, hår og tenner. Sink forbedrer også funksjonene i leveren, muskler og bein. Sinkmangel kan påvirke både barn og voksne, og kan føre til komplikasjoner som dårlig sårtilheling, jernmangel (anemi) og forstørrelse av leveren og milten. Risiko for utvikling av sinkmangel øker med alkoholmisbruk, høyt inntak av kalsium, så vel som anvendelse av flere vanndrivende medikamenter. Lære å identifisere sinkmangel fører til rask behandling og reduksjon av mulige komplikasjoner.

Bruksanvisning

Vær oppmerksom på appetitten. Har det plutselig redusert uten grunn? Har din grunn for en redusert appetitt har å gjøre med mat eller drikke plutselig smaker morsomt eller spesielt stinkende? Dette er noen av de viktigste tegnene på en sinkmangel.

Se på huden din. En annen vanlig symptom på en sinkmangel er en plutselig mørkning av pigmentene i huden. Det mørkning skjer over hele kroppen, og det kan oppstå ganske gradvis.

Undersøk neglene. Deformerte negler og tånegler er et sikkert tegn på at kroppen din er mangel på sink, og muligens andre mineraler, så hvis du merker slike utbygginger, søke råd fra legen din.

Observer etter tegn på en redusert libido. I mange enkeltpersoner, vil en sinkmangel redusere seksuell lyst. Dette symptomet kan være vanskeligere å skylde på en ernæringsmessig mangel, da det kan også være et symptom på enkel aldring, stress eller personlige faktorer.

Hint

Voksne bør begrense inntaket av kalsium til 1500 mg daglig. Unngå å ta store doser av vitamin D, og ​​unngå overdreven alkohol.

Forblir ubehandlet, kan en sinkmangel føre til komplikasjoner i lever og milt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-identifisere-sinkmangel/ "

相关文章!
 • Hvordan identifisere Groundhog Burrows
  - 阅 1

  Hvordan identifisere Groundhog Burrows. Groundhogs, som er store gnagere i murmeldyr familien, har tykke klør som gjør at dyret til å hule raskt under bakken. Groundhogs opprettholde omfattende underjordiske nettverk til å lagre mat, heve sin unge og

 • Hvordan identifisere stikkontakter
  - 阅 0

  Før du starter noen hjemme prosjekt som innebærer å arbeide med amerikanske stikkontakter, har ferdigheter til å identifisere nøyaktig hva det er du skal jobbe med er viktig. Vanligvis er det ikke nødvendig å åpne utløpet selv for identifikasjon, mye

 • Hvordan identifisere bakterier
  - 阅 3

  Bakterier er mikroskopiske organismer med en celle. Noen bruker fotosyntese til å lage sin egen mat, mens andre er parasitter som lever av mennesker, dyr eller planter de lever i. Noen bakterier lever i mennesker eller dyr tarmen og bryte ned maten s