Amopage

Hvordan identifisere Hickory Wood

- Views 0
Advertisement

Hvordan identifisere Hickory Wood

Med mer enn tolv forskjellige varianter, hickory og pecan har de høyeste totale tettheten rangeringer av alle innenlandske treslag, identifisert av karakteristiske korn mønstre på overflaten av veden. Tettheten og utseende pecan er så lik hickory, at National Hardwood Lumber Forbund ikke vil skille det fra hickory artene. Flertallet av hickory og pecan trelast produkter er bare referert til som hickory, med ingen forskjell mellom de ulike artene. Hickory er høstet gjennom det østlige USA.

Hickory Is Hard

Identifiser hickory skogen av sin hardhet vurdering. Rangering på 1820 på Janka skala - en universell hardhet skala som rangerer alle tre - hickory stillinger over sin nærmeste innenlandske konkurrent hardt lønn, som rangerer 1450 på samme diagram. Hickory trær produsere den sterkeste tre av noen av de nordamerikanske arten. Hickory skapdører, for eksempel, føles tungt; når stengt, de produserer en skarp, skingrende klunk.

Hickory Håndtak

Hickory brukes for verktøy håndtak av alle slag på grunn av sin iboende styrke og fleksibilitet. Økser, spader, hakker og hammere er bare noen få eksempler på verktøy som bruker hickory skogen. Sports elementer inkluderer balltre, golf club sjakter og gymnastikk utstyr. Hickory tåler konstant påvirkning fra slamming og pounding som skjer med disse verktøyene. Parkett tilbyr et annet program som er avhengig av hickory driftssikkerhet.

Nyanser av Hickory

Gjenkjenne hickory av sin middels brun, rødlig fargetone, med gule eller gull høydepunkter. Avhengig av treets karakter, hickory kan vise svart striper eller knop. Når lavere grad hickory - komplett med knop og streker - brukes i kabinettet, viser det en naturlig rustikt utseende som er ideell for boliger i landet innstillinger, hytter og hytter. Høy grad av hickory er håndplukket for straight-korn, klare boards. Denne karakteren av tre viser en jevn, konsistent kvalitet som er ideell for bruk i high-end boliger eller virksomheter. Hickory er tett og hard, men det er ansett som ikke holdbart om forfall, på grunn av sin sårbarhet for bug angrep. Hickory priser avhengig av lokal tilgjengelighet, men er typisk mellomklassen og sammenligne på samme måte som andre treslag som eik, ask eller lønn.

håndtering Hickory

Hickory er litt vanskelig å manipulere. Splint og blow-out er vanlig under fresing, spesielt hvis skjærekanter er kjedelig, når treet blunts vanlige stålkniver og kniver lett. Hardmetall bladene er avgjørende for rene kutt uten chipping eller brenning. Hickory reagerer på lim samt andre treslag, men det er best å forbore for negler og festene. Etterbehandling preparat omfatter sliping med 100 sandpapir, etterfulgt av 120-grit for en mer glassaktig utseende. Stain forbedrer de naturlige bølger og farger i hickory. Høyverdig, straight-korn hickory - når du er ferdig uten flekk - har et utseende som ligner på lønn, men med mer fremtredende korn mønstre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-identifisere-hickory-wood/ "

相关文章!
 • Hvordan identifisere Old Wood Hvordan identifisere Old Wood
  - 阅 0

  Antikke møbler er svært ettertraktet, og mange huseiere trekker opp tepper i sine eldre hus for å avsløre tregulv. Et problem du kan kjøre inn er å identifisere hva slags tre du arbeider med. Noen mennesker kan anta at dette ikke spiller noen rolle;

 • Hvordan identifisere Hickory Nøtter Hvordan identifisere Hickory Nøtter
  - 阅 0

  Hickory nøtter er deilig frukt av hickory tre, og de er ikke vanskelige å identifisere. Du kan finne mange varianter av hickory trær i USA, men de to med best-tasting nøtter er Carya illinoinensis (pecan) og Carya laciniosa (kingnut). Hickory trær er

 • Hvordan identifisere Split Wood Ved Hvordan identifisere Split Wood Ved
  - 阅 0

  Å velge riktig brensel er viktig å ha gode branner og holde en peis i god stand. Noen tresorter, som furu, har høye nivåer av harpikser som produserer kreosot ved forbrenning. Kreosot kan følge skorsteiner og bygge opp over tid til farlige nivåer, so