Amopage

Hvordan identifisere Antique Bone Knapper

- Views 0
Advertisement

Hvordan identifisere Antique Bone Knapper


I det siste, bein var et solid valg for bygging av knapper, hår dekorasjoner og husholdnings dekorasjoner. Det var rikelig og lett å skjære. Den industrielle revolusjonen ført til mange endringer i produksjon og bein knapper ble erstattet av former for plast som tok litt tid å produsere i store volum. Håndlagde knapper fortsatte å bli skåret inn på 1920-tallet, men de fleste av knappene på masseproduserte klær ble gjort av tidlige plast. Disse senere knappene etterlignet følelsen og utformingen av bein, men det er flere måter å identifisere ekte bein knapper.

Du trenger

Forstørrelsesglass

Button oppslagsbøker (valgfritt)

Bruksanvisning

Undersøke plagget. Den enkleste måten å finne ut om beinet knappen er antikk er å se på byggingen av klær. Stoffet kan være grov-hugget og har en lavere thread count per tomme enn moderne tekstiler. Stilen på klær kan også se vintage. Håndsydde sømmer og knappehemper er en god indikasjon på at knappen er gammel.

Hold knappen i den ene hånden. Bone knappene er betydelig tyngre enn plast knapper. Glass knapper er sammenlignbare i vekt, men glass er lett å identifisere på grunn av den glatte overflate og semi-transparent, selv i hvitt eller elfenben glass.

Test knappen med fingrene. Glass knappene vil være glatt; plastknapper vil også være glatt, eller til og med litt fettete eller glatt, avhengig av typen av plast. Bone knappene vil føles tørr. Antikke bein knapper kan ha sprekker der de har tørket ut.

Se på noen design i knappen. Gamle bein knappene vil ha absorbert noen fargestoffer som brukes i å lage skyggelegging eller mønster. Disse kan se nesten svart nær midten av kuttet for design. Antikke knapp design inkluderer streker og prikker.

Undersøk hullene i knappen med forstørrelsesglass. Antikke knappene vil ha ujevne hull. Interiøret av hullene vil ha en patina (en varm brun farge). Gamle bein knappene vil ha ett, to eller tre hull. Hvilken som helst knapp med hull skåret tett sammen er trolig en ny skapning, siden teknologien for å kutte flere knapphull i umiddelbar nærhet eksisterte ikke før moderne tid og framveksten av nye plast.

Se på baksiden av knappen under lupen. Mange antikke bein knapper vil vise bein mønster på baksiden av knappen. Dette bør være glatt, ikke taggete, etter mange års bruk. Benet vil også vise en rekke små hull over hele knappen. Disse vil kun være synlig med lupe.

Test knappestørrelsen. Bone knappene er sjelden uniform i størrelse. Selv når masse produsert fra en mal, det var umulig å holde seg til et standardisert format for hver knapp. Knappene vil være omtrent samme størrelse, men det vil være variasjoner.

Spør om bakgrunnen av knappene. Anerkjente forhandlere elsker å snakke om opprinnelsen til de elementene de bærer. De kan ikke vite det nøyaktige historien om bein knapper, men de bør være i stand til å fortelle deg hvordan knappene kom i sin besittelse, enten fra en eiendom auksjon eller kjøp fra eieren. Hvis du finner knapper ved et verft salg, spør selgeren om opprinnelsen før kjøpet.

Hint

Kjøp fra en kvalitet antikvitetshandler. En merkelappen "antikke bein" fra en pålitelig forhandler er en forsikring om at knappen er akkurat det. Hvis dealeren ikke er kjent for deg, undersøke andre gjenstander for salg fra leverandøren, velger elementer som du kjenner historien og prisklasse. Hvis alt dette er riktig merket og priset, sjansene er knappene er merket riktig. Hvis selgeren har oppført "storfe bein" som produksjonsmateriale, bein knappene er trolig ny. Mange online auksjon nettsteder krever nå opprinnelsen til beinet for å bli identifisert. Antikk bein vil bli oppført som "ukjent bein produkt."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-identifisere-antique-bone-knapper/ "

相关文章!
 • Hvordan identifisere Antique Steintøy Merking Hvordan identifisere Antique Steintøy Merking
  - 阅 1

  Steintøy er keramikk brent ved en høy temperatur (ca. 2300 ° F). I ca 1720, amerikanske keramikere begynte å produsere en form av steintøy utviklet i Europa århundrer tidligere --- steintøy glasert med salt og dekorert med koboltblått. Salt-glasert s

 • Hvordan identifisere Antique Kniver
  - 阅 2

  Kniver har eksistert i mer enn 5000 år. Mange typer og varianter har utviklet seg over tid. Med så mange kniver i tilværelsen, kan identifisere en antikk kniv være utfordrende. Du må gjøre litt research, men det er ressurser tilgjengelig for å hjelpe

 • Hvordan identifisere Antique Guns
  - 阅 1

  Guns som er klassifisert som "antikke" av nasjonale våpenloven (NFA) er våpen som ikke er utformet for å bruke strøm avfyring og ammunisjon. Antikke våpen ble vanligvis laget før 1898 og regnes som samleobjekter, fordi de ikke er laget for å bru