Amopage

Hvordan identifisere 305 og 350 motorer

- Views 1
Advertisement

Hvordan identifisere 305 og 350 motorer


Chevrolet 305 og 350 kubikk tomme motorer er praktisk talt identiske, skiller seg bare i sylinderboringsdimensjonen. For å identifisere eventuelle Chevrolet small-block V8-motor, må motoren ID-nummer bli matchet til en liste over suffikset koder som identifiserer detaljene i motoren i spørsmålet, inkludert opprinnelige programmet, hestekrefter, årsmodell og tekniske spesifikasjoner. Visuelle metoder for identifikasjon, inkludert merker og etiketter på motoren eller i motorrommet, finnes. Imidlertid kan disse etikettene har slitt av eller modifikasjoner kan ha blitt gjort til motoren, slik at kodene ubrukelige for positiv identifikasjon motor.

Du trenger

En Chevrolet motor ID-nummer liste

Bruksanvisning

 • 1

Se etter at motoren ID-nummer. Ifølge Year One Chevrolet Engine Identification side, small-block Chevrolet motor ID-numre er på venstre (passasjer) siden av motorblokk, frem, under topplokket og i nærheten av dynamoen. Løsne eller fjerning av dynamoen kan være nødvendig å se nummeret.

2

Dechiffrere ID-nummer prefiks. ID-nummer stemplet på blokken består av minst åtte stillinger. I henhold til ekkel Z28 området begynner prefikset parti med en bokstav etterfulgt av fire sifre som angir måned og dag for produksjon. Bokstaven identifiserer motoren produksjonsanlegg. Datoen "0225" oversettes som 25. februar.

3

Identifisere suffikset del av ID-nummer. Stygg Z28 identifiserer suffikset del som de tre siste bokstaver i motorens ID-nummer. Komplett identifikasjon informasjon gis når tilpasset de suffikset identifikasjons listene finnes på Nasty Z28s nettside.

Hint

Passende suffikset del av motorens ID-nummer identifiserer ordentlig motoren som en 305 eller 350 kubikk tommer. Hvis en kjedelig måling skal tas, identifiserer Popular Hot Rodding de 305s liten diameter på 3.736 inches. Både 305 og 350 har den samme 3,48-tommers slag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-identifisere-305-og-350-motorer/ "

相关文章!
 • Hvordan identifisere en Chevy 350 motor
  - 阅 0

  Chevrolet 350-kubikk tommer V8 er en av de mest populære motorene alltid produsert. Det er så vanlig, at du kan finne avledninger av den opprinnelige designen i selv de nyeste GM biler. Men på grunn av at popularitet, er det dusinvis av varianter av

 • Hvordan identifisere en Ford 428 motor Hvordan identifisere en Ford 428 motor
  - 阅 0

  FE serie med Ford-motorer har ikke blitt produsert siden tidlig på 1970 FE motorer ser det samme sett fra oversiden, slik at inspeksjon av bunnen og sidene er avgjørende for en positiv identifikasjon, i henhold til ERA kopier: motorer. Ved hjelp av m

 • Hvordan identifisere en Suzuki motorsykkel motor Hvordan identifisere en Suzuki motorsykkel motor
  - 阅 0

  Ved første blikk på en Suzuki motorsykkel, kan motorstørrelsen ikke være umiddelbart åpenbare. Uten hjelp av merking som angir motorens slagvolum, er man tvunget til å referere til kjøretøyets identifikasjonsnummer (VIN). Heldigvis motorsykkelproduse