Amopage

Hvordan Hone & Polish Travertine Tile

- Views 4
Advertisement

Travertin er en sedimentær stein som er en form for sandstein som marmor. Forskjellen mellom marmor og travertin er hvor lang tid det er utsatt for press, ligner på hvordan torv kan bli til kull. Travertin fungerer godt for tellere og gulv, og som fliser på gulv. Skjønt som marmor, bør det være forseglet. Over tid kan det imidlertid være nødvendig å finpusse og polere travertin fliser.

Du trenger

Vann

15-tommers eller 20-tommers etasje maskin

120-grit diamant harpiksbinding

115-grit diamant metall obligasjon

220-grit karbid steiner

400-grit harpiksbinding diamant

800-grit carbine steiner

hone

Påfør vann til et lite område av travertin gulvfliser. Fest harpiksbinding diamant til gulvet maskinen. Begynn 1/4 tommers fra kanten av gulvet først og jobb deg mot midten av gulvet. Ha i en parallell vei til veggen og husk å ikke tillate gulvet maskinen til å slutte å bevege seg inn på et punkt, for det kunne grave seg ned i flis og skade overflaten. Tilsett mer vann til travertin fliser gulv som du arbeider deg til en ny posisjon.

Tilsett mer vann på gulvet når du har gjort ditt første innlegg med harpiksbinding diamant. Bytt puten med en diamant metall obligasjon. Denne puten er mindre hard enn den ovenfor. Gjenta prosessen som er beskrevet i trinn 1.

Tilsett mer vann på gulvet og erstatte puten med en karbid stein. Gjenta prosessen som er beskrevet i trinn 1.

Pusse

Tilsett vann til gulvet. Sett 400-sandpute på gulvet maskinen og begynner ved siden av veggen. Fungerer på samme måte som når du var finslipe gulvet, og pass på at du ikke la maskinen slutter å bevege seg når som helst.

Endre pad til 800-grit carbine stein. Dette vil være den siste pasningen du vil gjøre med gulvet maskinen som du polere travertin fliser.

Rengjør gulvet grundig og påfør en annen sel til travertin fliser.

Hint

Når du bruker gulvet maskinen, må du flytte den på en skånsom side til side mote. Aldri la det stå på plass mens du kjører. Dette vil ødelegge gulvet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-hone-polish-travertine-tile/ "

相关文章!
 • Hvordan Forbedre Slipt Travertine Tile Hvordan Forbedre Slipt Travertine Tile
  - 阅 0

  Slipt travertin fliser er et attraktivt tillegg til ethvert hjem. I likhet med andre naturlige steiner, er travertin porøs og skal plomberes mot flekker og etsning med en impregnerings sealer. Dette sealer vil beskytte din stein, uten å endre farge e

 • Hvordan Grout Tumlet Travertine Tile
  - 阅 0

  Ristet travertin er et unikt utseende form av flis fra mineralrike bergarter, med mye en naturlig kratere og hull i overflaten. Disse hullene er en del av marmor utseende --- men de komplisere prosessen med fuging. Det er to fuging metoder å velge me

 • Hvordan Edge & Polish Porcelain Tile Hvordan Edge & Polish Porcelain Tile
  - 阅 19

  Porselen fliser er et populært materiale for alle områder av hjemmet. Porselen er slitesterk, med farge som går gjennom fliser, heller enn å ha en glasur på toppen. Siden flis farge penetrerer sin kropp, er det mulig å sette en bullnose kanten på en