Amopage

Hvordan holde Hovedlys Clear

- Views 11
Advertisement

Hvordan holde Hovedlys Clear


Når dårlig vær treff og veiene er et rot det virker som at sikten når du kjører er forferdelig. Mye av dette problemet kan rettes opp hvis du forberede bilens frontlykter. Følge disse enkle trinnene nedenfor kan du holde frontlykter klart selv i dårlig vær. Dette vil være svært verdifullt når du kjører i dårlig vær. Hold trygg denne vintersesongen!

Du trenger

flere filler

Vann

Car Wax

Bruksanvisning

For å holde frontlysene på bilen din klar fra veisalt og rester denne kalde vintersesongen bør du først starte med grundig rengjøring av frontlykter. Bare bruk en myk klut og litt vann for å fjerne alt som har bygget opp på frontlyktene.

Når hovedlysene er ren bruk en annen fille og sørge for at de er helt tørre.

Nå må du bruke en myk klut og litt bilvoks, ja bare vanlig bil måte. Med din fille øse ut en kvart størrelse mengde bil måte og forsiktig gni den på frontlyktene. Pass på at den er helt dekket. Tillate at dette skal sitte på frontlys mens du gjør det samme til den andre frontlys.

Etter noen minutter av voks sitter på frontlys linsen vil du bruke en ren klut og tørk bilen wax off av frontlys linser. Det vil være en liten fil av voks igjen på frontlys linser. Bilen voks har en spesiell ingrediens for å hjelpe vannet renner av overflaten av bilen, og det fungerer akkurat det samme for frontlykter. Dette bidrar til å holde salt og skitt blanding av av frontlykter.

Hint

Dette vil bidra til å beskytte deg frontlykter fra oppbygging av veien slam i flere uker, så hvis du har tenkt fremover bør du være i stand til å bruke bilen voks før de dårlige vær treff!

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-holde-hovedlys-clear/ "

相关文章!
 • Hvordan holde Sopp Fresh Hvordan holde Sopp Fresh
  - 阅 0

  Hvordan holde Sopp Fresh. Sopp har et rykte for å ødelegge raskt. Men vil du bli overrasket over hvor mye lenger du sopp sist etter å ta noen enkle tiltak for å hindre deres forfall. Trinn 1: Kjøp fersk sopp på en matbutikk. Se etter unge sopp, som e

 • Hvordan holde fugler ut av et svømmebasseng
  - 阅 0

  Hvordan holde fugler ut av et svømmebasseng. Etter å ha brukt tusenvis å installere et svømmebasseng, kan du finne deg selv tilbringe timer du ikke prute for rengjøring fugleskitt av din bassengområdet. Heldigvis for deg, det er mange måter å avskrek

 • Hvordan holde Personlige pasientjournal
  - 阅 0

  På grunn av juridiske og personvern, kan skaffe kopier av medisinske journaler være komplisert. Derfor er det en god idé å holde fullstendig medisinsk historie. Vanligvis opprettholde filer er en enkel oppgave, men medisinske poster kan være omfatten