Amopage

Hvordan holde fugler ut av loftet

- Views 1
Advertisement

Hvordan holde fugler ut av loftet


Fugler kan skape problemer for et hus når de bestemmer seg for å bosette seg på loftet. Mens fuglene kan styre andre skadedyr og insekter, de kan også spre sykdom og sykdom, samt gjøre et rot av loftet. Det er en enklere oppgave å hindre dem fra å bygge reir og gjør sitt hjem på loftet enn det er å bli kvitt dem.

Du trenger

wire skjermer

trådnett

metall pigger

Bruksanvisning

Eliminer alle flate overflater som fuglene kan bygge rede på. Fugler som stær og duer vil ofte bli tiltrukket av flate overflater som vil gi dem et sted å abbor nær reiret. Installer trådnett eller trekiler, på disse flat overflate for å hindre fugler i å finne et passende roosting flekk på eller rundt taket.

Blokkere eventuelle innganger til loftet med trådnett eller skjermer. Fugler kan slippe gjennom selv den minste av mellomrom, og de vil dra nytte av eventuelle hull eller skadet flekker å skli inne på loftet. Vents kan være spesielt innbydende åpninger, så dekker disse med montert skjermer som fuglene ikke vil være i stand til å lirke løs.

Mount metall pigger eller tinder i områder som fuglene kan bruke for roosting men det kan være for liten til å lykkes dekke med skjermer. Plassere disse langs kanten av taket og på toppen for å hindre fuglene fra å se videre for hekkeområder.

Fjern eventuelle tidligere tegn på fugler eller reir. Noen fugler vil komme tilbake til den samme hekkeplass år etter år, så gi loftet en grundig rengjøring. Kvitte seg med noen gamle hekke materialer, og rydde opp i eventuelle ekskrementer. Skifte den velkjente lukten av fugler på loftet med lukter av renhold løsninger kan også motvirke hekkende.

Drapere netting over store områder, slik som takskjegg og eventuelle andre innganger til loftet. Netting vil blokkere roosting områder, og det kan være en rask løsning som kan fjernes når hekkesesongen er over for i år.

. Påfør kommersiell fugl frastøtende rundt taket og takskjegget å avskrekke fugler fra å bosette seg i Dette frastøtende er generelt et klebrig stoff som brukes til taket; mens det ikke vil skade taket, vil det holde seg til fuglenes føtter og skremme dem bort.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-holde-fugler-ut-av-loftet/ "

相关文章!
 • Hvordan holde fugler ut av et svømmebasseng
  - 阅 0

  Hvordan holde fugler ut av et svømmebasseng. Etter å ha brukt tusenvis å installere et svømmebasseng, kan du finne deg selv tilbringe timer du ikke prute for rengjøring fugleskitt av din bassengområdet. Heldigvis for deg, det er mange måter å avskrek

 • Hvordan holde fugler fra Pecking på Dine Garden Plants
  - 阅 0

  Fugler er vakre skapninger som er morsomme å se på og mate. Dessverre, noen fugler er også veldig glad i frukt og grønnsaker som vi plante i hagene våre. Mens en fugl gripe et bær eller hakke en tomat her eller der er vanligvis ikke skadelig, kan fug

 • Hvordan holde fugler fra å bygge en Nest Bak Shutters Hvordan holde fugler fra å bygge en Nest Bak Shutters
  - 阅 0

  Fugler har en tendens til å hekke bak skodder fordi skodder gir en rolig og fredelig område. Problemet er, hva som fungerer for fuglen ikke alltid fungerer for hus. Fugler la avføring og reirmateriale i kjølvannet, og kan bli aggressiv når noen går n