Amopage

Hvordan hente Satellite Signal for oppvask nettverk

- Views 0
Advertisement

Hvordan hente Satellite Signal for oppvask nettverk


Oppvask-nettverket bruker avansert teknologi for å levere underverkene i satellitt-TV. Hver nå og da, Mother Nature forstyrrer og satellittsignalet er tapt, eller du kan ha et nytt oppsett for å programmere. Når eksisterende signalet blir borte, prøver satellittmottaker automatisk å plukke opp signalet igjen. Oftest gjør det så vellykket. I anledning at mottakeren ikke klarer å plukke opp den eksisterende satellittsignalet, er det noen ting du kan gjøre for å hjelpe. Du vil bli mest vellykket hvis du venter til etter noen dårlig vær forhold som har forstyrret signalet har ryddet.

Hente en eksisterende signal

Slå på både oppvask nettverk mottakeren og TV. Dette vil gi deg en skjerm der det står "anskaffe satellittsignal."

Sjekk at signal tallene som vises er i endring. Hvis de har stoppet å endre, nullstille mottakeren ved å trykke på "Power" knappen på mottakeren og holde den i flere sekunder. Mottakeren vil slå seg av etter et minutt eller så, og så vil det slå tilbake på igjen. Slipp knappen når den er slått av.

Sjekk nummersekvenser igjen, når "anskaffe satellittsignalet" kommer tilbake på skjermen. Hvis problemet vedvarer, må du kontrollere selve parabolen for snø, is eller noe rusk som løv eller pinner som kan blokkere signalet. Fjerne eventuelle rester.

Gjenta fremgangsmåten for å tilbakestille mottakeren. Hvis dette er fortsatt ikke, velger du "hjelp" (vises nederst på skjermen), og ringe telefonnummeret som vises for oppvask-nettverket støtte.

Finn signalet for en ny installasjon

Trykk på "Menu" -knappen på tallerken nettverk fjernkontrollen. Trykk på pil opp eller ned for å navigere til "System Setup". Trykk på "Velg" når "System Setup" er markert på skjermen.

Naviger til "installasjon" på neste skjerm, og velg den. Naviger til "punkt retten" på skjermen som følger, og velg den.

Naviger til valg som sier "Postnummer" på denne skjermen med venstre eller høyre piltast på fjernkontrollen. Skriv inn Postnummer for plasseringen hvor parabolen er satt opp ved hjelp av tastaturet på fjernkontrollen eller opp- og ned-pilene.

Naviger til boksen som sier "satellitt" over the top, og skriv inn en av kodene som beskrevet øverst i denne skjermen. Bunnen av skjermen vil vise en feilmelding hvis feil kode tastes inn, så pass på baren som vises nederst på denne skjermen er grønn, og at det ikke er noen feilkode.

Naviger til høyre på skjermen og marker "check-bryteren." Dette bringer opp et nytt skjermbilde som bekrefter mottak av signalet. Marker "ferdig" og velg det. Marker "ferdig" og velg det igjen på skjermen som følger. Trykk på "view live TV" -knappen på fjernkontrollen for å avslutte menyfunksjonene.

Hint

Selv om mottakeren er satt opp til å gjøre mye av arbeidet selv med minimal innsats fra din side, er Dish Network støtte ganske nyttig hvis du har noen problemer.

Forsøk aldri å fjerne rusk fra en parabolantenne når det lyner stede.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-hente-satellite-signal-for-oppvask-nettverk/ "

相关文章!
 • Hvordan Juster en oppvask nettverk parabolantenne til 110 og 119 Hvordan Juster en oppvask nettverk parabolantenne til 110 og 119
  - 阅 0

  Hvis du har Dish Network satellitt-TV, må du kanskje kalibrere hjem mottakeren slik at den peker i riktig retning for å motta kringkastingssignalet. Den passende satellitt for ditt hjem avhenger din plassering og hvilken type mottakeren. Uansett hvor

 • Signal Strength Problemer for oppvask nettverk og DirecTV Signal Strength Problemer for oppvask nettverk og DirecTV
  - 阅 0

  Bildet på TV-skjermen er bare så god som styrken på signalet - og hvis du ser på din favoritt ved hjelp av satellitt-TV-tjeneste, omtrent alt fra været til nærliggende apparater kan ha en innvirkning. Oppvask nettverk og DirecTV er de to største sate

 • Hvordan koble en Slingbox til oppvask-nettverket Hvordan koble en Slingbox til oppvask-nettverket
  - 阅 0

  Slingbox lar deg kringkaste et enkelt signal fra kabel over Internett. Du kan deretter se på hjemme-kabelen på Internett hvor som helst i verden. Dette er svært nyttig hvis du er på farten mye som det tillater deg å holde kontakten med din lokale pro