Amopage

Hvordan henge persienner på en ståldør

- Views 0
Advertisement

Hvordan henge persienner på en ståldør


Hengende persienner på en ståldør er ikke så mye annerledes enn å installere dem i et tre vinduskarmen, men du vil sannsynligvis trenger ulike skruer enn de som følger med persienner. Du vil også trenge ekstra styrke av en skrue pistol for å tvinge skruene inn døren.

Du trenger

Selvborende metall skruer

slagtrekkere

Nivå

Bruksanvisning

Løft blind opp og trekke i ledningen for å heve den, slik at du arbeider med en liten, buntet blind. Legg den ned og sett endene i parentes. Løft blind tilbake opp og hold den mot døren i stedet hvor du ønsker å henge den. Bruke en blyant for å markere posisjonen til kantene av brakettene på begge ender. Hvis du har noen som kan hjelpe deg, har en person holde blinds på plass mens den andre gjør merkene. Sett persienner og brakettene til side.

Hold et nivå opp mot døren, mellom toppen av braketten merkene, og tegne en lys, nivå blyantstrek mellom merkene. Plukk opp en av konsollene og plassere sin ytterkant mot ytre merket du gjorde i trinn 1 og toppen av braketten selv med nivået linjen øverst.

Start en selvborende skrue metall inn i ett av hullene i braketten. Hold braketten fast mot døren og bruke slagtrekkere å skru skruen inn døren. Slå den bare omtrent halvveis inn i døren. Kontroller at braketten er fortsatt på linje med merkene, spesielt det øverste nivået linje, og starte en ny skrue i et annet hull i braketten. Gjenta prosessen med de resterende skruehullene i braketten. Når alle skruene er plassert halvveis, stram dem alle ned. Gjenta prosessen med den andre braketten.

Sett blind inn i parentes. Sørg for at de er skjøvet helt inn i brakettene og er ikke bare å sitte på kanten av brakettene. Plasser braketten deksler på brakettene, som dekker endene av persienner, for å gi et ferdig utseende.

Hint

For å hindre blinds fra banging mot døren når den åpnes og lukkes, installere parentes nederst i blinde på samme måte som du installerte de beste parentes.

Ikke bruk skruene som følger med persienner. De er designet for tre, ikke for metall, og vil ikke holde forsvarlig, selv om du er i stand til å skru dem inn i metall dør.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-henge-persienner-pa-en-staldor/ "

相关文章!
 • Hvordan henge persienner på Vinyl Windows
  - 阅 0

  Vinyl vinduer er blitt svært populær som huseiere ønsker nye, effektive vinduer for sine hjem mens du er på et budsjett. Vinyl vinduer er attraktiv, smart og har alle tilgjengelige til den grønne bevisste forbrukere alternativer. Hengende persienner

 • Hvordan henge persienner på gipsvegger
  - 阅 0

  I eldre boliger, vegger ofte laget av gips, et hardere materiale enn standard moderne gips. Når du har store vinduer i et hjem med gips vegger, installere persienner gir deg ekstra privatliv og blokkerer lyset kommer inn. Installere persienner i gips

 • Hvordan henge gardiner Over skyve glassdørene
  - 阅 0

  Ditt hjem har en glidende glassdør. Kanskje det er dekket av persienner - eller kanskje det er det ikke dekker hele tatt. Hengende gardiner over skyve glassdør er et levedyktig alternativ, både sikrer ekstra privatliv og legge til estetisk appell av