Amopage

Hvordan Hekle med perler

- Views 8
Advertisement

Legg til en spesiell touch til heklet elementer med perler. Du kan hekle perlene rett inn i arbeidet, som festes dem sikkert og sparer tid det ville ta å sy dem på. Prøv denne teknikken først på et lite element, for eksempel legge perler til neste vesken eller lue du hekle.

Du trenger

garn

klar tape

Perler

heklenål

Bruksanvisning

 • 1

Velg perler som passer til garnet. Pass på at hullene i perlene er store nok til å træ gjennom garn.

2

Begynn med å træ perlene for prosjektet på nøste garn. For å gjøre dette enklere, kan du vikle et lite stykke klar tape rundt enden av garnet for å hindre at det rakner. Hvis du lager et stort element, bare streng på nok perler for en del av prosjektet.

3

Hekle foundation rad, og deretter starte beaded mønster. For å gjøre en beaded sting, setter heklenålen inn i bakre del av masken, garn over kroken og trekk garnet gjennom å lage to løkker på din heklenål.

4

Skyv en av de gjengede perler på garnet nær de to sløyfer. Deretter garnet om igjen med garn fra den annen side av vulsten og trekkes tråden gjennom begge sløyfer. Perlen vil være på siden av elementet som vender bort fra deg.

5

Fortsett å hekle, og når du kommer neste maske der du vil legge til en perle, gjenta trinn 4. Det kan være lurt å legge en perle ca hvert 5 masker eller så. Space dem jevnt i annenhver rad med din heklet element.

6

Legg til flere perler hvis du trenger å ved å kutte garnet, og har nok av en slutt å veve i. Deretter streng på flere perler og fortsetter å hekle. Veve i alle ender for å fullføre prosjektet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-hekle-med-perler/ "

相关文章!
 • Hvordan Hekle med frø perler Hvordan Hekle med frø perler
  - 阅 1

  Hekling med frø perler krever litt øvelse å mestre, men når du forstår det grunnleggende, vil du finne dette en allsidig og spennende teknikk. Du streng dine seedet perler på tråden som skal heklet før du begynner å arbeide på heklemønster. Seed perl

 • Hvordan Hekle med Chunky Garn Hvordan Hekle med Chunky Garn
  - 阅 0

  Chunky strikke garn (også kjent som klumpete garn) er, som navnet tilsier, tykkere og tyngre enn gjennomsnittet garn. Bruke chunky garn å hekle vil resultere i tykkere elementer, for eksempel hatter eller skjerf. Dette er ønskelig både av estetiske g

 • Hvordan Hekle med Ribbon Yarn
  - 阅 0

  Bånd garn er en nyhet garn hvor fiberen er et flatt bånd, omtrent 1/4 tomme bred, i stedet for en dreide tråd av fibre. En stor heklenål bør brukes når hekling med dette garnet fullt ut forstå båndet. Ribbon garn er vanligvis kategorisert som klumpet