Amopage

Hvordan Hekle Girls Hat for en 8 år gammel

- Views 0
Advertisement

Du kan hekle stilige hatter som helst 8-år gammel jente skal glede seg. Mønstre er tilgjengelig for sol, floppy, rullet, rand, beanie, cellegift, vinter, og head-hugger hatter. Kamgarn eller myk babyen garn vil fungere godt for et hat-prosjekt som en ung jente kan bruke. Mørk, pasteller, eller levende farger vil matche en lille jentas klær eller en anledning hvor hat vil bli slitt. Heklet pynt vil omfatte heklede blomster, sommerfugler, bånd og knapper.

Du trenger

Målebånd

Hekle mønster

garn

heklenål

Stitch markør

Bruksanvisning

Mål omkretsen av de åtte år gamle jenter 'hode. Du kan bruke et målebånd eller et stykke garn. Skriv ned målingen. Velg en lue mønster som er spesielt utviklet for barn. En 8 år gammel jente skal ha på seg en lue som er mellom 18 og 20 inches rundt med mindre hun er veldig petite.

Les mønsteret gjennom før du begynner å hekle. Vær sikker på at du forstår hvilke hekle masker som skal benyttes. Fest garnet til riktig størrelse heklenål.

Hekle start kjeden og de første radene i hatten prosjektet. Mål for å sjekke at du får riktig sporvidde for hatten. Du må kanskje bytte til en annen størrelse heklenål hvis målingen er slått av. Telle masker i hver rad for å være sikker på at din telle nøyaktig.

Sørg for å bruke en maske markør hvis hatten er heklet i runder. Markøren viser hvor du startet forrige rad. Flytt markøren til begynnelsen av en ny rad hver gang du starter en.

Avslutt hat ved å veve den løse enden av garnet i hatten kant eller rand å skjule det. Sy noen pynt til lue med matchende garn.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-hekle-girls-hat-for-en-8-ar-gammel/ "

相关文章!
 • Hvordan Hekle Hodeplagg Hvordan Hekle Hodeplagg
  - 阅 13

  Hekle dine egne stykker av hodeplagg er ikke bare en fin måte å passere tiden - det er også den perfekte måten å utvide garderoben og tilbehør valg. Finn ut hvordan du kan hekle hodeplagg med hjelp fra en strikkevarer og tilbehør designer i denne gra

 • Hvordan Hekle en fransk Knot
  - 阅 2

  Franske knop er en dekorativ touch som kan brukes i mange broderi, laging og hekle prosjekter. Du kan bruke denne knuten i mange forskjellige mønstre for å skape en følelse av spesielle måte. Lett å kjøre, den franske knute vil bli en av dine favorit

 • Hvordan Hekle japansk Hello Kitty
  - 阅 2

  Hello Kitty er populær blant barn og voksne. Enkle grafiske detaljer i denne Sanrio karakter egner seg til å hekle, så du kan enkelt lage dine egne leker. Hello Kitty er også et godt valg hvis du er bare å lære japansk hekleteknikker, takket være den