Amopage

Hvordan Heal en forstuet ankel

- Views 0
Advertisement

Hvordan Heal en forstuet ankel


Forstuet ankler kan beseige aktive mennesker som deltar i idrett eller prosjekter som involverer fotarbeid. Det er best å forebygge ankelskader ved å strekke og utføre oppvarmingsøvelser før han ble aktiv i en idrett eller fysisk prosjekt. Men hvis du gjør skade ankelen din, sørg for å behandle det riktig og gi den masse tid til å gro.

Bruksanvisning

Besøk en lege hvis du skader ankelen dårlig nok til å hovne opp. Du har kanskje en brukket bein som fortsatt støtter vekt eller bli svart og blå. Bare en X-ray kan utelukke et brudd.

Sett en ispose rundt ankelen. Ice er spesielt effektiv i løpet av de første 24 timene av en skade for å redusere hevelse.

Pakk ankelen. Kompresjon vil også bidra til å holde nede hevelse, så en god wrap som holder ankelen på plass er en annen god måte å hjelpe en forstuet ankel helbrede. Ikke pakk det så tett at du avskåret sirkulasjon eller forårsake ubehag.

Hold den skadde ankelen forhøyet slik at blodet ikke basseng med tyngdekraften.

Få masse hvile. Hvile er en viktig komponent i healing.

Ta skaden på alvor. Feilaktig behandlet ankelskader kan utvikle seg til kroniske ankel ustabilitet og skape permanente problemer.

Komme tilbake på føttene gradvis. Bruk støtte wraps, kassetter eller strømper på healing ankelskader for å hjelpe en forstuet ankelen leges helt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-heal-en-forstuet-ankel/ "

相关文章!
 • Hvordan Wrap en forstuet ankel Hvordan Wrap en forstuet ankel
  - 阅 0

  Ankelskader er vanlig og er vanligvis et resultat av ankelen bøyer seg i en retning som ikke er laget for å gå. For eksempel er mange ankelskader forårsaket av utilsiktet dreining i over ankelen mot midten av kroppen din. Når en skade oppstår, kan kr

 • Hvordan en forstuet ankel Heal?
  - 阅 1

  Gi det tid Ankelskader vondt og dessverre er altfor vanlig. De fleste av oss har opplevd smerte, hevelse og ulemper med å håndtere en forstuet ankel. Selv om de kan virke som de tar alltid å helbrede, de fleste ankelskader helbrede pent med litt hvil

 • Hvordan å behandle en forstuet ankel i en hest
  - 阅 8

  En hest opprett en forstuet ankel når leddbånd som støtter kodeleddet bli over-utvidet. Hesten er referert til som "lame" og er ofte avlivet hvis forstuing er svært dårlig. For å helbrede hestens forstuet ankelen, må du gi ham med fysioterapi, e