Amopage

Hvordan Heal barberkniv støt

- Views 0
Advertisement

Det er en overflod av informasjon tilgjengelig på internett om hvordan du kan forebygge barberhøvel humper, men hva har du tenkt å gjøre når du allerede har dem? Det er noen skritt du kan ta for å hjelpe dem å gro raskere, og bli kvitt de stygge røde nupper.

Du trenger

deoderant

Te tre olje

kaldt omslag

bleie utslett krem

Bruksanvisning

Når du først merke til at du har razor burn, bruke litt tea tree olje til området umiddelbart. Dette vil hindre at støt fra å bli smittet. Tea tree olje er tilgjengelig på de fleste skjønnhet forsyne butikker.

Etter at tea tree olje har dynket i, bruke litt uparfymert pinne deodorant til området.

Hvis du skal et sted, og trenger huden din til å se sitt beste, og deretter bruke en kald komprimere til huden din. Dette skal redusere rødhet og gjøre huden din ser mye bedre.

Før du går til sengs om kvelden, bruke en bleie utslett krem ​​til det berørte området. Disse kremene er veldig beroligende, og skal bidra til å sterkt redusere razor bums. Unngå iført trange klær mens du sover, og du bør se noen bedring i morgen.

Stopp barbering før støt er helbredet. Det kan være vanskelig, men hvis du barbere barberhøvel humper, kjører du risikoen for å kutte i huden og få en infeksjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-heal-barberkniv-stot/ "

相关文章!
 • Hvordan behandle barberkniv støt på halsen
  - 阅 0

  Barberkniv støt kan være både smertefullt og skjemmende. De kan oppstå hvor som helst på kroppen der du har barbert; men de er ganske vanlig på halsen. Siden nakken har ujevn barbering terreng, kan huden bli lett irritert. Hvis du har barberhøvel hum

 • Hvordan stoppe barberkniv støt Hvordan stoppe barberkniv støt
  - 阅 0

  Razor humper er en uheldig side påvirke av barbering for mange mennesker. De kan være skjemmende, ubehagelig og til og med smertefull. Med riktig teknikk og forebyggende tiltak, kan du effektivt kutte ned på, og selv stoppe barberhøvel humper. Du tre

 • Hvordan behandle barberkniv støt
  - 阅 0

  Razor humper er blitt synonymt med menn som har pigmentert hud. Det er ikke en sykdom, men i de fleste tilfeller ikke kan fjernes helt, eller stoppet fra reoccurring. Razor humper utvikle etter at du har barbert ansiktet. Hva som skjer er, pigmenter