Amopage

Hvordan Hang en smijernsport

- Views 1
Advertisement

Hvordan Hang en smijernsport


Smijernsporten kan være vakker, og legger til en elegant touch til ethvert verksted, hagen eller oppkjørselen. Til tross for deres visuell kompleksitet, mest smijernsporten har enkle hengsler, som består av en bøyd bolt som passer inn i en liten aksel festet til gjerdet. Du kan henge din egen smijernsport med mindre enn en times arbeid, selv om du kanskje trenger hjelp av en assistent hvis porten er for tung å løfte på egen hånd.

Du trenger

Drill (valgfritt)

hengslene plater

5-tommers bolter

Muttere og skiver

J-bolter

kulelager

Grease

Bruksanvisning

Bor hull gjennom en av portslutt innlegg, hvis de ikke er pre-boret allerede, ved passende høyder så porten vil henge med en klarering fra 4 inches under. Du trenger to sett med to hull tett sammen i de fleste tilfeller, men dette vil variere avhengig av din gate konstruksjon. Bruk hengselholderen som en mal for å fastslå hvor hullene skal plasseres.

Holde et hengsel plate på plass mot den øvre par hull, slik at hullene i den er på linje med de i stolpen. Kjør 5-tommers bolter gjennom disse hullene, sikring hengselholderen til innlegget. Legg til en mutter og skive til hver bolt. Gjør det samme med det andre paret av hull, å installere det andre hengslet plate.

Kjør hengsel J-bolter gjennom de forborede hullene i selve porten og stram til mutterne. Boltene bør monteres slik at deres bøyde parti peker nedover.

Plasser et kulelager i løpet på hver hengsel plate. Løft porten og sakte senke sine J-boltene i plate fat for å fullføre installasjonen. Smør hengslene etter behov.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-hang-en-smijernsport/ "

相关文章!
 • Hvordan Design en smijernsport Hvordan Design en smijernsport
  - 阅 1

  En smijernsport kan legge eleganse og karakter til inngangen av eiendommen, åpen oppføring, inngjerdet område eller døråpning. Venner og familie kan enkelt identifisere ditt hjem ved din unik og personlig gate. Du trenger rutepapir Blyant Smijern kat

 • Hvordan Hang en foss Valance & gardiner Hvordan Hang en foss Valance & gardiner
  - 阅 0

  Foss valances forbedre alle interiør. De er myke og lette, vanligvis med en utkant festet til gardinbrettet. Foss kapper har tre eller flere renn gardiner for å skape eleganse for noen window dressing. Valances lag over gardin eller drapery paneler.

 • Hvordan Hang en Bug Zapper
  - 阅 0

  En sommerdag kan fort bli ødelagt av for mange insekter i hagen din. En av de beste løsninger på dette problemet er å henge en bug zapper et sted nær området som du skal tilbringe tid. Men man trenger ikke bekymre deg om detaljene involvert i denne p