Amopage

Hvordan ha en treveis konferansen om Polycom SoundStation2W

- Views 0
Advertisement

Hvordan ha en treveis konferansen om Polycom SoundStation2W


Polycom SoundStation2W har en egen konferansefunksjonen utviklet for å hjelpe deg å holde samtaler med flere parter samtidig. For å legge til personer i samtalene, du bare trykke på Konferanse på enheten. Merk at for å bruke konferanser funksjonen på SoundStation2W, må telefonsystemet har multi-line støtte.

Bruksanvisning

Bruk tastaturet til å ringe til den første personen du ønsker å holde en samtale. Vent til du har fått svar, og er aktivt i samtalen med deg før du går videre.

Trykk på "Konferanse" -knappen - merket med et symbol som ligner en gruppe mennesker - på SoundStation2W. Knappen ligger like til venstre for tallet "7" -tasten på tastaturet. Personen du er nå i en samtale med automatisk satt på venting.

Tast nummeret til den andre personen du vil legge til de tre-veis samtale. Vent til denne personen til å svare på før du fortsetter.

Trykk på "Konferanse" eller "Bli med" for å legge til denne personen til den eksisterende samtalen.

Hint

Alternativt kan du starte en treveis samtale ved å trykke på "Hold" -knappen for å sette den første innringeren på venting, trykker på "Konferanse" -knappen og slå nummeret for tredje part. Når denne personen svarer, blir hun automatisk lagt til i samtale med personen på vent.

Når du er i en tre-veis samtale, trykker du på "Konferanse" -knappen for å fjerne den siste personen du har lagt til samtalen. Denne personen blir automatisk fjernet fra samtalen og den opprinnelige to-veis samtale gjenopptas.

Bli med knappen er en av Soft Keys funnet under LCD-skjermen på SoundStation2W. Funksjonen til disse tastene endres avhengig av hva som for tiden skjer på enheten. I dette tilfellet, er en av de tre programtaster merket "Delta", men denne etiketten vises kun når du har en innringer på vent.

Den SoundStation2W har en mobil-telefon-modus som lar deg bruke enheten til å styre telefonfunksjonalitet på smarttelefonen. Denne funksjonen kan være spesielt nyttig når du trenger å holde en telefonkonferanse på et sted uten en analog telefonlinje. For å aktivere Mobile Phone-modus, koble smarttelefonen til mobiltelefonen inngang på SoundStation2W med kabelen som kabel med Sound. Denne kontakten er plassert på høyre side av enheten. Plugg den ene enden av kabelen til denne kontakten, og den andre til hodetelefonkontakten på telefonen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-ha-en-treveis-konferansen-om-polycom-soundstation2w/ "

相关文章!
 • Hvordan virker en treveis Lysbryter arbeid? Hvordan virker en treveis Lysbryter arbeid?
  - 阅 1

  Hvordan en lysbryter Works For å forstå hvordan en treveis lysbryter, må du først forstå hvordan en vanlig to-veis switch fungerer. En vanlig lysbryter går strøm til lyspæren for å slå den på og returnerer det til bryteren, gjør en komplett krets. De

 • Hvordan virker en treveis ventil arbeid?
  - 阅 1

  Valve oversikt Alle ventiler, og med en tre-veisventil, har et element i deres utforming for å inhibere eller fullstendig blokkere strømmen av vann som passerer gjennom dem. En tre-veis ventil vil ha i sentrum av anordningen, enten et kuleventileleme

 • Hvordan fikse en treveis Lamp å få alle tre innstillinger for å jobbe Hvordan fikse en treveis Lamp å få alle tre innstillinger for å jobbe
  - 阅 0

  En tre-veis lampe styrer lysstyrken på en lyspære med trippel filamenter. Hver omdreining av lampen bryteren øker progressivt lumen utgang. En fjerde sving av bryteren slår av lampen. Hvis alle tre lampeinnstillinger ikke vil fungere, må lampesokkele