Amopage

Hvordan Grow Thorn Bjørnebær

- Views 2
Advertisement

Thorn bjørnebær, akkurat som tradisjonelle blackberry planter, er medlemmer av rosefamilien av flerårige Bramble planter. Som tradisjonelle bjørnebær, Thorn bjørnebær kommer i etterfølgende, halvt stående og oppføre sortar. Eneste forskjellen mellom thornless og tradisjonelle bjørnebær er at Thorn varianter pleier å ha søtere, saftigere, større frukt og er mer kaldt hardfør. Alle bjørnebær er høy i anti-oksidanter, inneholder anti-kreftfremkallende næringsstoffer, og er høy i vitaminer A, C, E og K, samt foliate, magnesium, kalsium og kalium.

Du trenger

Sertifisert virusfritt Thorn bjørnebær busker hardfør for din sone

Skuffe

beskjæringssakser

Trellis for etterfølgende bjørnebær

Plant bånd eller snor for etterfølgende bjørnebær

Godt råtnet gjødsel eller kompost, eller 10-10-10 gjødsel

mulch

Bruksanvisning

Velg en solrik område med god drenering (den sørlige siden av en skråning fungerer bra), og en pH mellom 5,5 og 7,0 med en pH-verdi på 6,0 som ideal.

Bjørnebær er grunne rottilgang busker. Plant dem akkurat dypt nok til å dekke røttene. Space oppreist klunger 4 fot fra hverandre. Løpende klunger må plantes minst 5 fot fra hverandre. Hvis du plante i rader, la det være minst 10 fot mellom radene.

Trim eventuelle ødelagte eller døde stokker etter planting. For årlig beskjæring, kuttet canes som har båret frukt til bakken etter høsting. Trim tilbake resten av rørene (det første året ikke-fruiting) til 36 inches. Trim lateral grener til 12 inches.

Trellising etterfølgende Thorn bjørnebær forebygger sykdom, og vil øke produksjonen. Velg de sterkeste tre første året og andre året stokker og knytte dem til espalier i en vifteform. Bruk fleksible anlegg bånd eller snor til løst binde rørene.

Gjødsle dine canes årlige på senvinteren eller tidlig om våren med en spade full av godt råtnet gjødsel eller kompost per plante eller bruke en 10-10-10 gjødsel og følg anvisningen på pakken.

For å holde din Blackberry patch luke fri bruk 2 til 3 inches av mulch rundt hver plante. For å gjødsle, bare trekke mulch bort fra Blackberry anlegget, bruke gjødsel og re-mulch.

Thorn bjørnebær trenger minst 2 inches av vann en uke i vekstsesongen (april / mai til september / oktober) for optimal bærproduksjon.

Hint

For en stor bjørnebær patch installere et drypp vanning linje etter planting. Blackberry planter vokser vilje i containere. For små gartnere dyrke bjørnebær planter mot perimeter fekting, eller velge en plante med spraglete blader og integrere i flerårig grenser. Alltid velge sertifiserte virusfrie bjørnebær planter.

For å holde din Blackberry patch ryddig og sykdom og skadedyr gratis, alltid skjære tilbake canes som har fruited. Bjørnebær produsere frukt på to år gamle stokker, aldri kutte hele anlegget til bakken eller vil du ikke ha bær hvert år. Desinfisere beskjæringssakser mellom planter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-grow-thorn-bjornebaer/ "

相关文章!
 • Hvordan Transplant Thorn Bjørnebær
  - 阅 0

  Transplantere Thorn bjørnebær er et prosjekt som starter i høst og er ferdig i løpet av våren. Det er en dårlig idé å bare grave opp en stokk for transplantasjonen. Det kan ødelegge rotsystemet, og rørene kan utvikle torner. For å sikre at transplant

 • Hvordan Grow Apache Bjørnebær
  - 阅 0

  Apache bjørnebær produsere mer bær, med deilig smak og sødme, enn andre lignende bær planter --- og de er thornless og lett å dyrke. Modning i midten til slutten av juni i de fleste områder, Apache bjørnebær er tilgjengelige fra kommersielle barnehag

 • Hvordan Grow Bjørnebær innendørs Hvordan Grow Bjørnebær innendørs
  - 阅 0

  Container hager fungere godt i leiligheter og i andre innendørs steder, men noen er vanskeligere enn andre. Tenk frukttrær. De er ikke umulig å fastslå uten fordelen av et verksted, men de kan være en utfordring. Mens mengden av frukt du vil plukke f