Amopage

Hvordan Grow temperert Cherry Trees i tropene

- Views 3
Advertisement

Hvordan Grow temperert Cherry Trees i tropene


Kirsebærtrær faller inn i kategorien av steinfrukter, som krever et visst antall timer med kaldt vær om vinteren for å sette frukt. Dette er skuffende nyheter for gartnere i det sørlige California, Texas, Florida, Puerto Rico og Hawaii fordi de vanlige variantene av kirsebærtrær ikke vil produsere frukt. Men noen interessante varianter av kirsebær finnes som er egnet for varmere klima. De inkluderer Surinam kirsebær, brasiliansk kirsebær og Barbados kirsebær. Selv om disse fruktene er forskjellig fra de typiske Bing kirsebær dyrket i kjøligere områder, kan de tilfreds kirsebær elskers craving.

Du trenger

Dyp, rik jord

kompost

Trillebår

Skuffe

Gjødsel

feromon feller

Gule klissete feller

Bruksanvisning

Velg et område i full sol som har dyp, godt drenerende jord for alle tre typer tropiske kirsebærtrær. Deretter grave et plantehull dobbelt så stor som rotsystemet av ung kirsebærtreet. Overfør jorden til en trillebår.

Kombiner alle typer av organisk kompost inn i plantehullet i forholdet en del kompost til alle fire deler av jord. Legge til kompost til planting hullet vil bidra til å forbedre drenering og jordas fruktbarhet.

Fylling planting hull omtrent halvfull med jord og kompost blanding. Så unpot din unge treet og satte den i hullet, sprer sine røtter jevnt rundt hullet. Fyll plantehullet til toppen med resten av din jord og kompost kombinasjon.

Vann den nylig plantet kirsebærtreet godt etter at du plante den ved å kjøre en sprinkler ved basen i 20 til 30 minutter. I Windward områder, som får mer regn enn Leeward områder, bør normal nedbør være tilstrekkelig til å holde kirsebær treet vannes. Hvis du bor i en le eller annet tørt sted, vanne treet grundig en gang annenhver uke, eller når jorda er tørr. En soaker slange eller drypp-systemet er en effektiv metode for vanning treet.

Gjødsle 03:59 år gamle tropisk kirsebærtrær to ganger i året med ½ til 1 lb av en plante mat har en NPK-forhold på 8-8-13, ifølge Purdue University. Etter at treet er eldre enn fire år, øke dette beløpet til 3 til 5 lbs av samme type gjødsel.

Kontrollfruktfluer med feromon feller eller gule huske feller hengt fra grenene når treet er fruiting. Bladlus og skala insekter kan også angripe disse typer tropiske kirsebærtrær. Spray med insekt såpe eller en hagebruk olje for å drepe disse destruktive skapninger. Noen skadedyr, slik som sommerfugllarver, kan også angripe disse trærne: Purdue University sier at kjemiske produkter kan være nødvendig for å kontrollere Hesperid larven og bladlus kjent som Aphis spiraecola.

Hint

Alle tre av disse tropiske kirsebærtrær kan vokse stort: ​​20 til 35 fot er forventet voksen høyde. Sørg for å plante treet hvor det vil ha god plass når det blir eldre; plante den vekk fra bygninger og andre store trær for best resultat.

Den botaniske navn for disse moreller er som følger: Barbados cherry: Malpighia punicifolia; Surinam cherry: Eugenia uniflora; Brasiliansk kirsebær eller Grumichama: Eugenia brasiliensis.

Den brasilianske kirsebær er saktevoksende og kan ikke produsere frukt for sine første sju år eller lenger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-grow-temperert-cherry-trees-i-tropene/ "

相关文章!
 • Hvordan Grow en Cherry Tree Hvordan Grow en Cherry Tree
  - 阅 0

  Enten du liker dem søt nok til å spise rett av treet, eller servert varm, terte og innhyllet i flaky pie crust, voksende din egen søte eller sure kirsebær frukt er vel verdt utfordringen. Avhengig av variasjon eller sorten, en søt kirsebærtre (Prunus

 • Hvordan Grow en Cherry Tree fra frø eller Pit Hvordan Grow en Cherry Tree fra frø eller Pit
  - 阅 0

  Økende et kirsebærtre gir en overflod av kirsebær for syltetøy, paier, skomakere og som garnityr for cocktails. Moreller er lastet med vitamin A og C og er svært næringsrik. Hvis du alltid har ønsket å ha din egen kirsebærtre følge disse tipsene for

 • Hvordan Grow Bing Cherry Trees
  - 阅 0

  Bing kirsebær er en av de mest populære frukttrær dyrket av amatører gartnere. Det er ikke rart, fordi bing kirsebær treet vokser godt i nesten alle jord som er godt drenert, når de utsettes for fullt sollys. Disse trærne produserer frukt som er deil