Amopage

Hvordan Grow sopp i Terrarier

- Views 3
Advertisement

Hvordan Grow sopp i Terrarier


Sopp elskere som brukes til å gå til en gourmetrestaurant for å hengi seg til denne velsmakende godbit. Butikker nå gjennomføre mange forskjellige typer sopp, alt fra de kjente sjampinjonger til mer eksotiske typen som shiitake (Lentinula sopper), blå delfin østers (Pleurotus ostreatus) og løvens manke (Hericium). Selv om dette gjør sopp lettere tilgjengelig, er kostnaden for mange av disse sopp så høyt at de fortsatt er en sjelden godbit for folk flest. En måte å være i stand til å nyte mer sopp er å vokse dem hjemme i et terrarium.

Du trenger

Soppsporer (mycelia)

terrarium

kompost

misting flaske

Vann

Bruksanvisning

 • 1

Fylle bunnen av terrarium med kompost. Det bør være 3 til 4 inches tykke. Du kan blande den med sagflis eller halm. Dette vil gi næringsstoffer for sopp og er avgjørende for voksende suksess.

2

Få mycelia - soppsporer - fra en pålitelig kilde. Pakkene er tilgjengelig som inneholder alt du trenger for å være i stand til å produsere et stort antall sopp. Kjøpe en av disse pakkene gjør at du kan vokse uten bruk av et terrarium, hvis du ønsker. Du kan også overføre den voksende medium som følger med settet inn i terrarium og gå videre derfra.

3

Inokuler kompost med mycel. Hvis du har kjøpt disse sporer kommersielt, vil de komme med fullstendige instruksjoner. For de fleste sopptyper, strø mycel på kompost.

4

Vann terrarium innholdet lett, men nok til å få kompost og sporene våt. Ikke få det så våt at vanndammer på overflaten.

5

Plasser terrarium i en lys, men ikke sol, plassering. Temperaturen bør være mellom 70 og 80 grader C for at soppen til frukten. Fruiting er betegnelsen som brukes for å beskrive veksten av en sopp.

6

Tåke overflaten av kompost daglig, for å bidra til å holde fuktigheten høy. Det er best hvis du kan dekke ditt terrarium til å holde fuktigheten i inntil soppen begynner å vokse.

7

Høste din sopp når de har nådd optimal størrelse for den aktuelle typen du er voksende. Sjampinjonger høstes når de er 1 til 2 inches tvers, men shiitakes vil være 3 eller 4 inches i størrelse før du plukker dem.

Hint

Noen typer sopp, for eksempel østerssopp, er dyrket på en logg. Du kan plassere en slik logg i et terrarium hvis du ønsker, men det er ikke nødvendig. Hvis du kjøper en sopp kit eller kommersielle sporer, følge temperatur og luftfuktighet krav til spesifikk type sopp du har kjøpt. Mushroom kits kommer med soppen klar til å spire. Ellers får sopp å vokse kan ta mer enn ett år fra det tidspunktet du vaksinere kompost til soppen faktisk frukt.

Sopp kan være dødelig. Ikke noen gang plukke, spise eller vokse vill sopp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-grow-sopp-i-terrarier/ "

相关文章!
 • Hvordan Grow sopp med sporer
  - 阅 1

  Dette er en omfattende tutorial på hvordan å vokse sopp fra sporer. Du kan lett kjøpe soppsporer online. De kommer i en sprøyte, klar til bruk. Dette er en fin måte å ha friske, vanskelig å finne sopp. Mest eksotiske sopp som er i butikkene vil bli t

 • Hvordan Grow sopp med Hydrogenperoksid
  - 阅 1

  Mange mennesker som liker matlaging ville elske å ha en klar tilførsel av fersk sopp, men vet ikke hvordan å dyrke dem. Du kan vokse sopp hjemme ganske enkelt ved å bruke hydrogen peroxide og vedovn pellets. Ved hjelp av denne metoden vil du være sik

 • Hvordan Grow sopp raskt Hvordan Grow sopp raskt
  - 阅 0

  Grow spiselig sopp raskt i hjemmet ditt med noen få forsyninger. Den optimale voksende miljø produserer sopp i ca fire uker med innhøstingen flere uker senere, avhengig av variasjon. Velg knappen (Agaricus bisporus), shiitake (Lentinula sopper) eller