Amopage

Hvordan Grow kirsebærtrær i Texas

- Views 4
Advertisement

Hvordan Grow kirsebærtrær i Texas


Økende et kirsebærtre i tørre Texas klima kan virke som en utfordrende prestasjon for enhver gartner. Imidlertid har kirsebær vært, og fortsetter å være, med hell dyrkes i Texas. En håndfull av kirsebær tre varianter er innfødt til Texas og vokse spesielt godt. Bortsett fra riktig tre valg, er jord om endring av en flott måte å sikre at alle nylig plantet kirsebærtreet vil ha best sjanse til å overleve. Endelig, vil regelmessig stell og vedlikehold gir gartner med en flott tre fullt av kirsebær i årene som kommer.

Du trenger

Skuffe

jord endringer

Gjødsel (15-5-10 eller 13-13-13)

Bruksanvisning

Velg et tre som vil vokse i ditt område. Den beste utvalg av kirsebær å vokse i Texas er uten tvil den sorte kirsebær (romhegg). The USDA Native Plants Database viser fire varianter av svart kirsebær og en rekke chokecherry som er innfødt til Texas. Bruke databasen til å se hva variasjon vokser best i ditt fylke. For eksempel viser databasen som romhegg var. eximia vil bare vokse i noen få fylker i Sør-Texas, mens virens variasjon er vist vokser i Big Bend-området.

Forberede jorda for planting. Frukttrær foretrekker en sand til loamy-leirjord. For å teste din jord, ta en håndfull, og tilsett litt vann til det. Hvis du er i stand til å gjøre det til en ball som holder sin form, så din jord er trolig består av for mye leire. Endre jord med en stor partikkel endring, som treflis, for å bedre drenering og luftstrøm til røttene. Hvis du ikke har spesielt leirjord, vurdere å legge en liten mengde frisk matjord og / eller kompost for å gi anlegget et løft.

Bruk spade til å grave et hull dobbelt så bred og like dypt som rotsystemet på treet du planter, og plassere treet i hullet. Hvis du plante et tre som ble container vil du lett scorer røttene med fingrene for å oppmuntre rotvekst. Dessuten tyder Texas A & M Cooperative Extension Service du suge røttene i vann før planting for å unngå fuktighet sjokk.

Plassere anlegget i hullet og etterfylle jord rundt planten. Lett tamp ned jorda rundt rotsystemet av kirsebærtreet og vann den i når du er ferdig. Ikke begrave anlegget i bakken; Dette kan føre til at antennen rot kvelning og føre til problemer. Ideelt sett vil toppen av rotsystemet være på nivå med bakken når du er ferdig med å plante.

Vann treet med en langsom vedlikeholdslading av vann over en lengre tidsperiode (15 til 20 minutter). Denne langsomme vanning tillater vannet å trenge inn i jord og vokse et tett rotsystem, som vil være avgjørende for overlevelse senere. Fortsett vanning regelmessig (et par ganger i uken) til treet begynner å etablere seg.

Strø en lys mengde gjødsel på bunnen av anlegget og vann den i jordsmonnet. Følg anvisningen på pakken for å bestemme hvor mye produkt å bruke på akkurat din plante. En 13-13-13 gjødsel er bra for de fleste områder, selv om noen deler av Texas har høy kalium jord som kan kreve en litt annen formulering. Din lokale hagesenter eller samarbeidende forlengelse kan informere deg om den beste gjødsel for ditt område.

Hint

Riktig beskjæring er også nødvendig for langsiktig overlevelse. Se artikkelen av TAMU i referanseseksjonen for tre spesifikke instruksjoner beskjæring.

Bruk alltid forsiktig når du håndterer gjødsel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-grow-kirsebaertraer-i-texas/ "

相关文章!
 • Hvordan Grow kirsebærtrær i California Hvordan Grow kirsebærtrær i California
  - 阅 5

  California er en topp kirsebær produserende staten, men kirsebær trives bare i områder som Central Coast, San Joaquin Valley og Sierra Nevada foten områder som oppfyller minste "vinteren chill" krav. Hjem gartnere andre steder kan lykkes voksend

 • Hvordan Grow kirsebærtrær i North Carolina Hvordan Grow kirsebærtrær i North Carolina
  - 阅 2

  Fruited kirsebærtrær ikke produserer god kvalitet frukt pålitelig i de fleste deler av Nord-Carolina, ifølge University of North Carolina fylke Extension Office. Heldigvis flere varianter av dekorative blomstrende kirsebærtrær vokser godt der. Forlen

 • Hvordan Grow kirsebærtrær i Ontario Hvordan Grow kirsebærtrær i Ontario
  - 阅 1

  Kirsebærtrær ikke bare produsere en deilig avling, men de er velduftende og nyttig for skygge trær. De fleste kirsebær tre varianter, inkludert rød, svart, pin og kvele kirsebærtrær, vil overleve i Ontario ned til USDA hardførhet sone 4, hovedsakelig