Amopage

Hvordan Grow kirsebærtrær i North Carolina

- Views 2
Advertisement

Hvordan Grow kirsebærtrær i North Carolina


Fruited kirsebærtrær ikke produserer god kvalitet frukt pålitelig i de fleste deler av Nord-Carolina, ifølge University of North Carolina fylke Extension Office. Heldigvis flere varianter av dekorative blomstrende kirsebærtrær vokser godt der. Forlengelseskontor lister 'Autumn "(Prunus subhirtella) som den mest kulde, varme og stress tolerant kirsebær. Kontakt ditt lokale forlengelse kontor for å finne dekorative kirsebær passer for ditt område. Pryd kirsebær varierer mye i størrelse, fra en liten busk til en 40 -foot høyt tre.

Du trenger

kompost

Skuffe

Gjødsel

kirsebærtre

beskjæring sag

Håndbeskjæringssakser

Bruksanvisning

Plante kirsebærtreet i et solrikt sted, beskyttet mot vind og trekk. Tillat 10 til 20 fot mellom kirsebærtrær (avhengig av variasjon) slik at trærne får god luftsirkulasjon.

Grave og snu jorden til en dybde på 14 inches å løsne den. Legg 1/2 pose med kompost og bland det inn med en spade. Legg til mer kompost (opp til 40 lbs.) Hvis jorda er tung leire.

Plante kirsebærtreet tidlig på våren. Grav et hull som er dobbelt så bred som kirsebær treets røtter. Sett treet i hullet på den dybden den vokste i barnehagen. Fyll hullet med jord halvveis, presser hardt ned for å fjerne luftlommer. Vann hullet før det er nesten full, og la det renne. Fortsett å fylle hullet med jord og fast ned igjen.

Vann treet i 20 til 30 minutter under tørkeperioder, spesielt i det første året. Vann oftere i sandkystnære områder hvor vannet renner raskt. Stikke fingeren i jorda å kontrollere fuktighetsnivået. Hold jorden fuktig 3 til 4 inches under overflaten.

Topdress kirsebærtreet hver vår med en tre-fire shovelfuls av husdyrgjødsel eller kompost.

Beskjære kirsebærtreet for å opprettholde en avrundet, behagelig form. Beskjær tidlig på våren ved hjelp av en beskjæring sag og håndbeskjæringssakser. Beskjær ut noen død ved. Fjern vertikale grener eller grener som gnis og krysser hverandre. Aldri kuttet grener av flukt med de viktigste stammen. Kutte dem ved "krage", som er en liten bump omtrent 1/4 av en tomme fra hovedstammen.

Hint

North Carolina klima bidrar til mange sykdommer på prydkirsebærtrær. Ved første tegn på sykdom (hvitt pulver, oransje canker, svarte flekker eller oser) kontakte en lokal fylke forlengelse kontor for hjelp til å identifisere problemet og finne en løsning.

Ikke gi kirsebærtreet med ekstra vann hvis området mottar ukentlig nedbør.

Kirsebærtrær trenger ikke mye gjødsling. Faktisk kan overfertilizing forårsake sykdom.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-grow-kirsebaertraer-i-north-carolina/ "

相关文章!
 • Hvordan Grow kirsebærtrær i California Hvordan Grow kirsebærtrær i California
  - 阅 5

  California er en topp kirsebær produserende staten, men kirsebær trives bare i områder som Central Coast, San Joaquin Valley og Sierra Nevada foten områder som oppfyller minste "vinteren chill" krav. Hjem gartnere andre steder kan lykkes voksend

 • Hvordan Grow kirsebærtrær i Ontario Hvordan Grow kirsebærtrær i Ontario
  - 阅 1

  Kirsebærtrær ikke bare produsere en deilig avling, men de er velduftende og nyttig for skygge trær. De fleste kirsebær tre varianter, inkludert rød, svart, pin og kvele kirsebærtrær, vil overleve i Ontario ned til USDA hardførhet sone 4, hovedsakelig

 • Hvordan Grow kirsebærtrær i Texas Hvordan Grow kirsebærtrær i Texas
  - 阅 4

  Økende et kirsebærtre i tørre Texas klima kan virke som en utfordrende prestasjon for enhver gartner. Imidlertid har kirsebær vært, og fortsetter å være, med hell dyrkes i Texas. En håndfull av kirsebær tre varianter er innfødt til Texas og vokse spe