Amopage

Hvordan Grow Hydroponic Basil

- Views 0
Advertisement

Hvordan Grow Hydroponic Basil

Basilikum (Ocimum basilicum) har lenge blitt dyrket som et kjøkken urt som gir smak til italienske, thailandske og middelhavsretter. Det er hardfør i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 4 til 10, men det er kaldt følsom og er ofte vokst som en hage årlig høstes når været blir kaldt. For å gi din basilikum et løft, prøv vokser det på en enkel hydroponics system, inne eller ute. Kompakte sortar av basilikum som "Bush" eller "Spicy Globe" lage duftende og attraktive potteplanter uten mye rom.

Utendørs Raft System

For å gjøre en hydroponic flåte system å vokse basilikum i hagen din, kan du starte med en "dam" laget av et barns plaskebasseng, en plast-lined treramme eller annen ren, lekkasjesikker beholder minst 8 inches dyp. Skjær et stykke av 1-tommers-tykke polystyren skum omtrent en tomme mindre enn dimensjonene av dammen. Kjøp noen rimelige netto potter fra en hydroponics leverandør, og kuttet rader med hull gjennom polystyren som vil la pottene komme i vannet uten å skli gjennom. Hullene bør være ca 12 inches hverandre. Bruk et akvarium luft pumpe oksygenering av vann for best resultat.

Innendørs Raft System

Lag en innendørs hydroponics system med en plastboks tote som er minst 6 inches dyp. Enten kutte et stykke isopor for å passe inn og flyte fritt, eller bruke bin lokk som en støtte. Bruk netto potter for basilikum; kutthull i skummet eller lokket for å holde pottene med topper over overflaten og bunnene som når ned i vannet. Legg et akvarium pumpe med en luft stein festet til oxygenate vannet og gi luft til basilikum røtter.

Starter

Plasser hydroponic systemet på et sted som får sterk sol i minst seks timer per dag. Hvis du ikke har en god området tilgjengelig, legge kunstig lys som en 4-fot lang dobbel fluorescerende lys hang like over basilikum. Fyll dammen med vann, og tilsett næringsstoffer. Kjøp en grunnleggende ferdig løsning fra en hydroponics butikken og legge næringsstoffer til vann i henhold til etiketten. Hvis du foretrekker, bland vannløselig 20-20-20 gjødsel som inneholder mikronæringsstoffer i vann med en hastighet på 2 ts per gallon. Legg en teskje av Epsom salter per gallon, og rør godt. Flyte flåten på toppen av blandingen.

planting Basil

Sett en kube av pre-gjennomvåt steinull i hver netto pott og fylle rundt det med perlite. Plasser en netto pott i hvert hull i flåten, noe som gjør at steinull kube berører vannet, men er ikke under vann. Dryss noen basilikum frø på hver steinull kube. Når basilikum spirer og røttene berøre vannet, plugg i akvariet pumpen slik at luften stein fyller vann med bobler hele tiden. Tynne plantene til én per kube, og begynne høsting så snart de er store nok - så tidlig som fire uker etter planting. Tilsett vann og gjødning for å holde oppløsningen i minst 5 inches dyp til enhver tid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-grow-hydroponic-basil/ "

相关文章!
 • Hvordan Grow Hydroponic Peppers
  - 阅 1

  Peppers er hardføre planter som er generelt lett å vokse; med ulike varianter, kan du legge litt farge til din hydroponic hagen. Som tomater, paprika er enten determinate bush-type planter eller ubestemte vinstokker som må satses eller opplært til et

 • Hvordan Grow Hydroponic Sopp Hvordan Grow Hydroponic Sopp
  - 阅 1

  Sopp er svært unike og spiselig sopp som vokser over hele verden i varme, fuktige og beskyttede steder. I motsetning til grønne planter, kan de vokse i mørke, uten at noe lys hodet, så lenge deres varme, fuktighet og ernæringsmessige behov er oppfylt

 • Hvordan Grow Hydroponic løk og reddiker
  - 阅 0

  Den skarpe, skarp smak av fersk løk og reddiker jazzes opp salater, supper og sandwicher. Du kan vokse rotgrønnsaker hydroponically så lenge du gir nok dybde for røttene å vokse. Begge disse avlinger vokse godt med flo-og-flow systemer, der du vokser