Amopage

Hvordan Grow alfalfaspirer hjemme

- Views 0
Advertisement

Hvordan Grow alfalfaspirer hjemme


På grunn av salmonella og E. coli-utbrudd siden 1995, økende alfalfaspirer er ikke lenger så enkelt som du kanskje har lært i grunnskolen. Disse utbruddene er ofte på grunn av forurenset frø, ifølge Trevor V. Suslow, Institutt for vegetabilske avlinger, University of California Davis, og Linda J. Harris, Department of Food Science and Technology. De anbefaler å ta spesielle sikkerhetsregler når det vokser alfalfaspirer i ditt hjem.

Du trenger

Hydrogenperoksid, 3 prosent

kjele

Candy termometer

alfalfa frø

Små sil

Bolle

Quart jar

Gas

Gummistrikk

Bakepapir

Bruksanvisning

Hell 3 inches av hydrogen peroxide inn i kjele. Varm opp hydrogenperoksyd til 140 grader Fahrenheit, ved hjelp av sukkertøy termometer for å overvåke temperaturen.

Plasser to ss. av alfalfa frø i sil og senk frøene i hydrogenperoksid. Rist sil hvert minutt i 5 minutter. Fjern silen, og skyll frøene med rent vann i 1 minutt.

Tøm frøene i bollen og dekk med vann. Vannet skal stige til en tomme eller mer over frøene. Skumme av noe flytende avfall. La frøene bløt over natten.

Forbered en løsning av 3 ss. blekemiddel til en liter vann. Bløtlegg Quart jar i denne løsningen i minst fem minutter. Skyll med rent vann.

Hell frøene og vann inn i Quart jar. Legg et stykke cheesecloth over glasset og fest den med gummistrikk. Hell vannet ut gjennom osteklede.

Rull glasset på en teller for å gjøre frøene holde seg til sidene av glasset.

Sett glasset på et godt opplyst sted, vekk fra direkte sollys.

Skyll frøene i morgen og kveld ved å legge vann gjennom cheesecloth, virvlende frøene rundt, deretter helle ut vannet. Ikke fjern cheesecloth.

Fortsett på denne måten til de spirer er 1 til 2 inches lang, vanligvis fire til seks dager.

Fjern cheesecloth og spre spirer ute på cookie ark. Plasser cookie ark i solen i 15 minutter. Dette hjelper de små bladene på spirer å bli grønn.

Hint

Barn, gravide, eldre og de med svekket immunforsvar bør ikke spise rå spirer.

Sørg for at spirer er sertifisert patogen-fri. Legg merke til at organisk betyr ikke patogen-fri.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-grow-alfalfaspirer-hjemme/ "

相关文章!
 • Hvordan Grow Hvitløk hjemme Hvordan Grow Hvitløk hjemme
  - 阅 0

  Duftende, deilig hvitløk er en av verdens mest populære krydder. Amerikanerne spiser ca 2,6 pounds av hvitløk per innbygger per år, ifølge US Department of Agriculture. Du trenger ikke å være en stor Gilroy bonde å dyrke den selv. Hvitløk er lett å v

 • Hvordan Grow Seaweed hjemme Hvordan Grow Seaweed hjemme
  - 阅 1

  Tang er et stort utvalg av alger som vokser i både ferskvann og saltvann. Noen alger er spiselige, og kan anvendes i plantegjødsel eller legemidler. Det er mulig å dyrke din egen tang hjemme i et stort akvarium ved hjelp av saltvann du gjør på komfyr

 • Hvordan Grow Brønnkarse hjemme i en Container Hvordan Grow Brønnkarse hjemme i en Container
  - 阅 1

  Når du ser brønnkarse (Nasturtium officinale) vokser i naturen, er det vanligvis delvis nedsenket i saktegående vann. Det kan ikke virke sannsynlig fra en slik naturlig setting, men brønnkarse gjør en god hageplante. Du kan dyrke den i konstant fukti