Amopage

Hvordan Groom en maltesisk Shitzu

- Views 1
Advertisement

Hvordan Groom en maltesisk Shitzu


En Maltese Shitzu regnes som en designer hund, på grunn av sin unike kryss-avl og glad, intelligent og vennlig karakter. Omsorg for en hund krever grooming det å sikre at det er rent, og ser etter en maltesisk Shitzu er ikke annerledes. Pelsen til en maltesisk Shitzu røyter ikke så mye som mange andre hunder så er et passende valg av hund for de med allergi. Til tross for dette, må det være preparert for å opprettholde sin gode helse.

Du trenger

Dog pensel

Lett hund sjampo

Hårføner

Saks

Nail Clippers eller neglefil

Bomullspinner

Bruksanvisning

Børst pelsen av den maltesiske Shitzu en gang om dagen. Håret kan lett bli sammenfiltret og den trenger en god pensel for å unngå dette. Hvis det har en lang frakk, så det kan ta opptil 30 minutter for å fjerne alle floker.

Vask hunden når den er skitten, eller minst en gang i måneden. Maltese Shitzus har hvit pels, og dette kan lett beis eller bli caked i gjørme etter en tur. Kjøp en mild hund sjampo for å vaske den. Denne hunderase er mindre og mer delikat enn større hunder, derfor sterkere produkter kan irritere huden sin.

Føn pelsen etter at den har vært badet for å hindre at det forkjølt, og "poof" opp håret. Bare bruk en menneskelig hårføner til å gjøre dette, men at det er satt på en lav varme innstillingen for å hindre brenning hundens hud.

Trim pelsen av den maltesiske Shitzu rundt bakenden, ører og øyne spesielt. Disse områdene tiltrekke seg en oppbygging av skitt og rusk som lett kan forårsake infeksjon hos mindre hunder. Bruk en saks for å fjerne overflødig hår.

Clip den maltesiske shitzu negler hver uke. Klippe dem ned til like over der du ser enden av linjen av blod, inne spiker. Hvis hunden går mye utenfor neglene slites ned naturlig, men dette er ikke tilfelle hvor hunden er for det meste holdt innendørs.

Sjekk inne i hundens ører. Se etter midd, sår eller smuss og fjern eventuelle fremmedlegemer forsiktig med enden av en bomullspinne. Ørene er høyrisikoområder for oppbygging av bakterier, og dermed infeksjon så det er viktig at de holdes rene. Midd imidlertid behov for å bli behandlet profesjonelt av en veterinær.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-groom-en-maltesisk-shitzu/ "

相关文章!
 • Hvordan Groom en maltesisk Shih Tzu Hvordan Groom en maltesisk Shih Tzu
  - 阅 1

  Pelsen din stil Maltese Shih Tzu favoriserer bestemmer hvor ofte pelsen krever stell. Kortere pels stiler redusere grooming i alle hunder. De typer kammer og børster denne rasen kombinasjonen krever avhenge av pels type. Daglig stell er nødvendig for

 • Hvordan Groom langhåret Dogs Hvordan Groom langhåret Dogs
  - 阅 5

  Få tips og teknikker for hvordan å stelle langhåret eller krøllete håret hund hjemme med denne gratis online video demonstrasjon, inkludert kjæledyr grooming forsyninger, clippers, og annet utstyr. oppsummering Series Sunn hud, hår, negler og tenner

 • Hvordan Groom en engelsk setter
  - 阅 0

  Hvordan Groom en engelsk setter. Engelske settere har en av de mest unike strøk av alle raser. Pelsen på pelsen er glatt og myk å ta på, og er vanligvis rett eller lett bølget. De strøk er hvit med flekker av blå, sitron, appelsin eller brun. Den spe