Amopage

Hvordan Groom en langhåret Chihuahua

- Views 11
Advertisement

Hvordan Groom en langhåret Chihuahua


Langhåret chihuahuaer krever rutine grooming å holde dem ute og god følelse. Heldigvis denne lille hundens behov er ikke omfattende og eiere trenger bare å utføre de fleste oppgaver en gang i måneden. Siden mange av disse små hundene kommer med store holdninger, er det best å starte grooming prosessen når de er unge, slik at de blir vant til rutine, og ikke protestere så mye når de blir eldre. For mange eiere og deres langhårede Chihuahuas, grooming tid hjelper dem å bånd og komme nærmere.

Du trenger

Pin eller karre

Dog tannbørste og tannkrem

spiker trimmere

Dog sjampo

Saks

Dog øret cleanser

Bomullsdotter

Bruksanvisning

 • 1

Pusse langhåret Chihuahua minst en gang i uken med en nål eller karre. Denne rasen lange, fine hår kan bli knyttede eller sammenfiltrede med mindre det er børstet på en jevnlig basis.

2

Pusse Chihuahua tenner minst en gang i uken med en tannbørste og tannkrem som er laget for hunder. En Chihuahua er små tenner kan bygge opp plakk og tannstein raskt. Det bakterier kan spres under tannkjøttlinjen og går inn i hundens blodstrømmen, noe som kan føre til en rekke problemer, inkludert hjertesykdommer. Forhindre at dette skjer ved å holde Chihuahua tenner sunn og ren.

3

Trimme Chihuahua negler minst en gang i måneden. Chihuahua negler har en tendens til å krølle under sine føtter og vokse inn i tredeputer hvis ikke holdes kort. En god tommelfingerregel er å trimme neglene når du hører dem peke på gulvet, noe som vanligvis skjer en gang i måneden.

4

Bade langhåret Chihuahua en gang i måneden, eller etter behov. Chihuahuaer er vanligvis rene hunder og krever bare bad på månedlig basis, med mindre de får ekstremt skittent. Bruk hund sjampo og sørg for å skylle alle sjampo ut av hunden når du er ferdig, eller det kan irritere huden. Vikle din Chihuahua i et håndkle for å tørke den av og bruke en hårføner for å tørke sin hår, om ønskelig.

5

Trimme Chihuahua hår, om ønskelig. Noen eiere bruker saks til å klippe ryggen av ben, mage områder og haler hvis deres hunder har en tendens til å matte. Trim håret så kort som du ønsker; men tar seg ikke å klippe hundens tynn hud med saks.

6

Rengjør Chihuahua ører samtidig som den mottar et bad. Hell hund øret renere i ørene og massere undersiden av ørene for å løsne noen voks eller rusk. Bruk en bomullsdott å tørke ut noe materiale i Chihuahua ører.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-groom-en-langharet-chihuahua/ "

相关文章!
 • Hvordan Groom langhåret Dogs Hvordan Groom langhåret Dogs
  - 阅 5

  Få tips og teknikker for hvordan å stelle langhåret eller krøllete håret hund hjemme med denne gratis online video demonstrasjon, inkludert kjæledyr grooming forsyninger, clippers, og annet utstyr. oppsummering Series Sunn hud, hår, negler og tenner

 • Hvordan Groom langhåret katter Hvordan Groom langhåret katter
  - 阅 2

  Hvordan stelle lange og krøllete hår katter, med grooming tips og teknikker for kjæledyreiere. oppsummering Series Katter er veldig renslige dyr. De stadig stelle seg selv ved å slikke pelsen for å fjerne skitt, men noen katter håret er litt for lang

 • Hvordan å bade en Chihuahua Hvordan å bade en Chihuahua
  - 阅 0

  En Chihuahua er en av de små og bedårende leketøy raser. De fleste dyr veie inn på mindre enn seks pounds og har kort eller middels langt hår, store ører og noe utstående øyne. Ofte sett i armene på kjendiser eller i spesialdesignede utholdende veske