Amopage

Hvordan Grill Corn i Husk på en gassgrill

- Views 2
Advertisement

Hvordan Grill Corn i Husk på en gassgrill


Maiskolbe er en stift som starter fra midtsommer, når den første mais er tilgjengelig i dagligvarebutikker og markeder, til den bakre ende av fallet. Skall gir en perfekt “folie” wrapper for mais, beskytte kjerner og lar deg lage mat korn med minimal forberedelse. Men for mindre søl når du spiser, bør du vurdere å gjøre noen rengjøring av korn - for eksempel å fjerne silke - før grilling.

forbereder Corn

Grill mais i dens skall kan være så enkelt som å trimme silke av enden og plassere korn på en varm grill. Imidlertid silke innvendig mykner og kleber ved oppvarming, noe som gjør det vanskelig å fjerne. Rengjør mais først ved å trekke tilbake, men ikke fjerne, skrelle, rense den av silke, og deretter re-innpakning i skall. For å hjelpe mais koker raskere, samt kanskje utvikle litt av en røye, trekk av og kast de første par lag med skall.

krydder alternativer

Season din grillet mais før eller etter koking. Krydder før betyr smakene kan trenge inn i mais og dra nytte av den høye varmen fra grillen. På grunn av skall, kan du ikke sesongen din mais under matlaging, så smaken tilstrekkelig før du begynner. En enkel, fettfattig måte aroma mais før grilling er å holde friske urter, såsom rosmarin eller timian, mot de kjerner, innpakning urter, sammen med kornet, i skall. La sitte i 30 minutter til over natten før grilling. Krydder ditt korn med et tynt lag av smeltet smør eller olivenolje vil legge til rikdom, mens du legger ingredienser som miso vil gjøre for en overraskende velsmakende grillet mais parabolen.

grilling Method

Forvarm gassgrill, satt til høy, i 10 minutter før koking av mais. Se etter en temperatur på ca 350 grader Fahrenheit. Skrelle vil beskytte korn fra forkulling og brenning. Slå mais ofte når grilling å sikre enda matlaging. Noen svertet kjerner er ønskelig, men for mange fører til bitter-smake kjerner. Tjene mens varm, fjerne skall, og med ekstra smør på siden hvis det er ønskelig. For en lignende virkning med trekull, vente på at flammene fra den trekull for å dø ned før plassering av korn på grillen. Brikettene vil fortsatt være rødglødende.

Røyksmak og Char

Sette mot gass-grillet mais med en røyksmak med en kjele med gjennomvåt flis å legge til ekstra røyk til korn. Mens en kullgrill gir litt røyksmak, vil en gassgrill gir røye, men ingen røyk. Hvis du er matlaging andre elementer, og ønsker å gi tid for røyk å trenge inn i mais, senk varmen på den ene siden av grillen til middels, og overføre korn der. Den indirekte varme vil koke maisen saktere. På en kullgrill, presse kull over til den ene siden av grillen og legg cobs på den andre siden. Ambient varme fra kull vil fortsette koking av mais på et lavere tempo.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-grill-corn-i-husk-pa-en-gassgrill/ "

相关文章!
 • Hvordan grille Corned Beef brisket Hvordan grille Corned Beef brisket
  - 阅 0

  Brisket, er en vanskelig kutt av kjøtt som kan mørnet ved bløtlegging og småkoking. Kjøttdeig brisket, er ikke bare tøft, men er også kurert med salt og noen ganger, sukker. Når grilling Corned biff brystkasse, det forbedrer smaken å suge brisket før

 • Hvordan Grill Indrefilet av svin på en gassgrill Hvordan Grill Indrefilet av svin på en gassgrill
  - 阅 0

  Hvis du leter etter en elegant og sunt måltid for å tjene til dine gjester eller familie, kan du ikke gå galt med svin indrefilet. Dette mager kutt av svinekjøtt kan gjøres på en rekke måter, og går bra med mange forskjellige side retter. Siden indre

 • Hvordan Grill en Tri-Tip på en gassgrill Hvordan Grill en Tri-Tip på en gassgrill
  - 阅 0

  Tri-spiss er en stor trekantet tverrsnitt fra den nedre del av oksekjøtt mørbrad. Det er en veldig populær kutt for grilling, spesielt i California. Selv om mindre kjent i andre deler av landet, er dette kuttet spesialbestilles fra slakteren. Hemmeli