Amopage

Hvordan gjøre Side Bends for obliques

- Views 0
Advertisement

Trene obliques vil ikke bare hjelpe dem til å se bedre, men det vil også gi deg energi og hjelpe deg til å føle mer positivt om kroppen din. Side bend, både med og uten vekter, er en av de enkleste øvelsene brukes til å arbeide obliques.

Du trenger

manualer

Regelmessige Side Bends

Stå opp med ryggraden rett, skuldrene ned og føttene flatt på gulvet. Flytt føttene skulder bredde hverandre.

Plasser din høyre arm flatt mot din side. Bøy venstre arm ved albuen og plassere hånden bak hodet.

Bend fra midjen din til høyre side, mens skyve høyre arm ned høyre ben.

Skyv høyre hånd opp beinet i en kontrollert bevegelse til rette og gå tilbake til utgangsposisjon. Uten noen pauser, fortsetter side svingene. Gjør ca 20 av svingene på høyre side.

Unbend venstre arm og la den hvile mot din venstre side. Bøy høyre arm ved albuen og hold hodet med hånden.

Bend fra midje til venstre, skyve venstre arm ned venstre ben som du bøye. Gå tilbake til utgangsposisjon ved å skyve hånden opp venstre ben. Gjenta 20 ganger.

Har flere sett som ønskelig eller nødvendig.

Side Bends med manualer

Plukk ut en manual for riktig vekt for din styrke og kondisjon. Du må kanskje teste motstanden under treningen og justere. Start med en 10-lb. dumbbell og jobbe opp etter behov.

Begynn med å stå med ryggen din rett og føttene flatt på gulvet, bredde skulder fra hverandre. Ta dumbbell du har valgt i høyre hånd og hold den med håndflaten vendt kroppen din. Bøy venstre arm ved albuen og plassere venstre hånd på hoften.

Bend fra midjen til høyre så langt ned som mulig. Flex magemusklene og føler treningen når du kommer tilbake til den opprinnelige posisjonen ved å styrke obliques. Umiddelbart fortsette inn ytterligere 20 svinger, uten pauser i mellom dem.

Overfør dumbbell i venstre hånd, og pass på å holde den med håndflaten vendt kroppen din. Bøy høyre arm ved albuen og plassere din høyre hånd på hoften.

Bend fra midjen til venstre og tilbake til utgangsposisjonen. Komplett 20 side bend. Har flere sett etter behov.

Hint

Utvikle en komplett obliques rutine som inkluderer andre øvelser og varme opp og kjøle ned perioder.

For å hindre skade i denne øvelsen, må du bøye fra livet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-gjore-side-bends-for-obliques/ "

相关文章!
 • Hvordan gjøre Side lommekniver for obliques
  - 阅 1

  Hvis du har drømt om å ha en trim og tonet midje som alle dine venner misunnelse, må du jobbe på disse obliques. Side lommekniver er en øvelse du kan gjøre for å gjøre dine obliques trim og slank. Du trenger treningsmatte Bruksanvisning Ligg på din h

 • Hvordan gjøre Side Bend Øvelse for Senior Menn Hvordan gjøre Side Bend Øvelse for Senior Menn
  - 阅 0

  Selv om du starter etter 50, styrketrening - inkludert øvelser som dumbbell side sving - hjelper deg å beholde mobilitet og bekjempe prosessen med å miste muskelmasse som du alder. I 2011, Arizona State University og tidsskriftet "Medicine and Scienc

 • Hvordan gjøre en Inversjon Table Workout Hvordan gjøre en Inversjon Table Workout
  - 阅 0

  Lær hvordan du gjør en inversjon tabellen trening med eksperttips og råd om øvelser i disse gratis helse og fitness videoer. oppsummering Series Syk av å være overvektig, svak eller skranglete? Hit gym med de enkle, begynner øvelsene i denne gratis v