Amopage

Hvordan gjøre Natural Labor Induksjon

- Views 1
Advertisement

Hvordan gjøre Natural Labor Induksjon


Naturlig arbeidskraft induksjon er vanligvis mer skånsom for mor og barn enn en medisinsk induksjon, som overmanner kroppens naturlige evne til å gå inn i arbeid. Med naturlige arbeids indusere, er kvinnens kropp oppmuntret og bedt om å starte arbeid, men ikke tvunget.

Likevel bør naturlig arbeidskraft induksjon bare brukes med god grunn - for eksempel for å unngå en Pitocin induksjon - og ikke bare for enkelhets skyld. Her er noen prøvde og sanne måter å gå inn i arbeid naturlig.

Bruksanvisning

Hjelp livmorhalsen modnes og utslette, som kroppen vil gå inn i arbeid mye lettere når livmorhalsen er klar. Prostoglandins, de som produseres av kroppen og de introdusert til livmorhalsen, vil hjelpe det å forberede for arbeidskraft og levering av babyen.

Nattlysolje Kapslene kan svelges og brukes på livmorhalsen i løpet av dager og uker frem til full sikt. Sett 2-3 kapsler som nær cervix som mulig og legge seg ned i 30 minutter eller lenger for å la oljen å belegge livmorhalsen.

Gå og gjør knebøy for en time eller så flere ganger om dagen når du prøver å gjøre deg gå inn i arbeid. Bevegelsen av å gå så vel som tyngdekraften under knebøy stimulerer livmoren og er en mild, men effektiv naturlig arbeidskraft induksjon.

Ha sex for å hjelpe kroppen din går inn i arbeid naturlig. Dette vil både modne livmorhalsen (sædvæske er svært høy i prostoglandins) og stimulere livmor sammentrekninger, som ofte vil utløse the real thing. Når jeg prøver å gå inn i arbeid, gjøre dette så ofte som trøst tillater.

Spis arbeids-induserende matvarer. Ananas er tenkt å forbedre protoglandin produksjon og modne livmorhalsen i forberedelse til fødselen. Anekdotiske bevis tyder på at det å spise en hel rå ananas kan hjelpe deg å gå inn i arbeid.

Aubergine Parmesan, sannsynligvis på grunn av sin basilikum og oregano innhold, har også blitt forbundet med å starte arbeidskraft i fullbårne svangerskap.

Prøv brystvorte stimulering, enten manuelt eller med en elektrisk brystpumpe, for å oppmuntre kroppen til å produsere oxytocin, som stimulerer sammentrekninger. Stimulere i to minutter, vente tre, og stimulere til to minutter. Gjenta dette mønsteret i ca 20-30 minutter, men opphører dersom riene kommer på for sterk eller for nær hverandre. Dette er en av de mest effektive naturlige arbeidskraft induksjon metoder.

Arbeid på trykkpunkter som brukes for naturlig arbeidskraft induksjon. Lys akupressur, det gjøres riktig, kan brukes til å oppmuntre til utbruddet av arbeidskraft. Knip og gni i sirkelbevegelser webbing mellom tommelen og pekefingeren på hendene. Også gjelder fast trykk til et punkt om fire fingerlengder over ankelen på innsiden av låret.

Hint

Se "Maternity akupressur" nedenfor, for en grundig guide til naturlig arbeidskraft induksjon gjennom akupressur.

Bruk lakserolje (2 TB tatt i fruktjuice eller annen drikke) for å indusere arbeidskraft naturligvis bare som en siste utvei, som bivirkningene er ofte ubehagelig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-gjore-natural-labor-induksjon/ "

相关文章!
 • Hvordan gjøre Natural Face Lift Øvelser
  - 阅 0

  Naturlig ansiktsløftning øvelser er ett alternativ til kosmetisk kirurgi. Det kan være lurt å prøve en mer naturlig tilnærming før de bestemmer seg face lift kirurgi, og dette er en av de enkleste måtene å få ansiktsmusklene i form og reduserer synli

 • Hvordan gjøre Acyrlic Nails med kunstig tips Hvordan gjøre Acyrlic Nails med kunstig tips
  - 阅 1

  Lær hvordan du gjør akryl negler med kunstige tips i denne gratis video på manikyr. Beauty råd fra en ekspert. oppsummering Series Manicuring begynte 5000 år siden, og fortsetter i dag med enda mer populære. Omsorg for negler er en viktig del av hels

 • Ting å gjøre på Labor Day Weekend Ting å gjøre på Labor Day Weekend
  - 阅 0

  Labor Day er et amerikansk ferie som feires på den første mandagen i september. Ferien ble først feiret i New York i 1882 for å feire handel og arbeidskraft arbeidstakere ved å ha festivaler og organisering parader. I dag symboliserer Labor Day den s