Amopage

Hvordan gjøre en Avocado Diet

- Views 0
Advertisement

Hvordan gjøre en Avocado Diet


Bare halvparten av en Florida Avokado har over 15 gram fett, slik at du kanskje tror at denne frukten bør unngås for enhver pris når du prøver å gå ned i vekt. Faktisk er det motsatte sant. Avokado kan hjelpe vekttap fordi de kan hjelpe deg å føle deg mer fornøyd etter måltider slik at du er mindre utsatt for snacking. Avokado er fortsatt høy i kalorier, men så spiser dem i moderasjon som en del av en sunn, redusert kaloriinntak.

Avocado Diet Detaljer

En diett som fokuserer på en enkelt mat er vanligvis en dårlig idé. Grapefrukt, potet, banan - disse er alle sunn mat i moderate mengder, men de bør ikke være den eneste maten du spiser på en dag. Rik på hjerte-sunt enumettet fettsyrer, fiber, kalium og vitamin E, avokado er også sunt for deg - i moderate mengder. De er høy i kalorier, med en-halv Florida avokado gir 182 kalorier. Hvis du spiser for mange av dem, kan du ende opp med å få, i stedet for å miste, vekt. Også, hvis du spiser bare avokado for en periode, vil du gå glipp av andre viktige næringsstoffer som kalsium og vitamin A og D.

Avokado Vil ikke føre til vektøkning

Avokado får en dårlig rap når det kommer til vekttap. En studie publisert i "Nutrition" i januar 2005 søkt å fjerne den myten. Forskere delt 61 overvektige frivillige inn i to grupper og sette dem på samme kalorifattig diett. Den eneste forskjellen var at en gruppe substituert 200 gram avokado, med 30 gram fett, for 30 gram andre blandede fettstoffer som olje og margarin. På slutten av seks uker, begge gruppene viste betydelig vekttap, og gruppen som spiste avocado tapt like mye vekt som den gruppen som ikke gjorde det.

Avokado kan hjelpe vekttap

En annen studie publisert i "Nutrition Journal" i november 2013 fant at personer som spiser avokado jevnlig kan finne det lettere å administrere sin vekt. Deltakerne ble gitt en halvdel av en Hass avokado med sin lunsj måltid, enten som en del av et standard testmåltid eller i tillegg til det. Kontrollgruppen fikk ikke spise avocado. Resultatene viste at personer som spiste avocado i tillegg til sitt måltid rapporterte betydelig økt tilfredshet og en redusert ønske om å spise sammenlignet med avocado-inclusive og nonavocado grupper.

Montering av frukten i en sunn vekt-tap Diet

Et sunt vekttap diett inkluderer alle matvaregrupper, men færre kalorier. Å miste et pund i uken, må du kutte ca 500 kalorier fra kosten hver dag. Fokuser på å spise nonstarchy grønnsaker, magre proteiner, hele korn og magre meieriprodukter. Substitute avocado for mindre sunne matvarer i kostholdet ditt som snacks, søtsaker og sukkerholdige drikkevarer. Toppen en salat med avokado skiver, eller lage en omelett med avokado og spinat for din morgen måltid. Hvis du er fristet til å nå for fetende snacks, skjære opp en avokado i stedet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-gjore-en-avocado-diet/ "

相关文章!
 • Hvordan gjøre det Lemon Diet Hvordan gjøre det Lemon Diet
  - 阅 0

  The Lemon Diet, også kjent som The Master Cleanse, er en populær detox diett som fører til hurtig vekttap i løpet av flere dager til en uke. Det er et intenst program som talsmenn for det sverger til, så hvis du har alltid lurt på hva det er og hvord

 • Hvordan gjøre tre dagers diett Hvordan gjøre tre dagers diett
  - 阅 1

  Den 3 Day Diet har eksistert i 20 år. Det er en drastisk måte å miste 10 pounds i 3 dager. Vi har lært mye om å miste vekt siden da, men for de som er i en tid knase her er dietten plan. Bruksanvisning 1 Dag 1 Frokost Svart kaffe eller te, bruke Swee

 • Hvordan å gjøre en Detox Diet Hvordan å gjøre en Detox Diet
  - 阅 0

  Med alle disse kjepphest dietter der ute, kan det være nok forvirrende på hva som fungerer, men viktigst hva som er viktig. Mange leger og medier fraråder detox dietter. Men de kan rense systemet og noen av dem (inkludert den du er i ferd med å lese