Amopage

Hvordan gjøre det bra på håndverket show (Nybegynner)

- Views 0
Advertisement

Hvordan gjøre det bra på håndverket show (Nybegynner)


Kunstnere viser sine arbeider i håndverket viser til den økte eksponeringen og muligheten til å øke salget i en kort periode. Forretningsplanlegging for håndverket show innebærer et utvalg av hensyn, fra å velge den riktige blandingen av inventar for å forberede leverandør messe design. De fysiske kravene til å sette opp og koordinere salg for et håndverk messe er best forvaltes av et prosjektteam, men dette avhenger av hvilken type håndverk du gjør og timene av showet.

Du trenger

Telt

Booth inventar

Kredittkort maskin

Kassaapparat

kvittering bok

brosjyrer

Visittkort

Bruksanvisning

Administrer håndverket inventar. Lagerhensyn først og fremst er knyttet til variasjon og kvantitet. Ta for lite inventar og du kan kjøre ut av elementer for å selge. Craft valg avhenge sterkt av dine spesifikke håndverk. Smykker beslutningstakere kan ta en stor beholdning utvalg, mens keramikere må være mer selektiv. I tillegg velger beholdningen med et utvalg av prisklasser for kunder. Utvikle en inventarliste som inneholder alle elementene som skal inkluderes på messen.

Delta på den mest hensiktsmessige håndverket show for grafikken. Mål å skille seg ut fra andre håndverket leverandører. Det finnes tusenvis av håndverk show, og hver har en distinkt fokus. For eksempel, noen viser fokusere på kun håndlaget kunsthåndverk eller fremheve kunst fra visse medier, for eksempel Oregon årlige Clay Fest, som er begrenset til keramisk kunst og håndlaget keramikk. Spør arrangørene om typisk selger mix om showet trykte materialet ikke spesielt satt ut denne informasjonen.

Bygg en iøynefallende messe display. Kvaliteten på messe display design har en innvirkning på salget. Potensielle kunder bør kunne bla med letthet. Visual merchandising skjermer trenger ikke å være fancy å være effektive. Et telt, kan tabeller og kvalitet kluter tjene som et flott bakteppe for håndverk. Skilting og spesiell belysning legge dimensjon til skjermer. Også skjule bokser og andre "back office" elementer fra visninger kunde.

Markedsføre din deltakelse på Viser datoer. Send ut et postkort til venner, familie og tidligere kunder. Hvis du har et nettsted, annonsere din deltakelse i håndverket show på nettstedet.

Forbered deg på direkte kunde salg og bemanningsbehov. Håndverket showet er et overfylt marked. Antallet deltakere er ofte projisert basert på tidligere års oppmøte teller. Forbered deg på publikum med ekstra messe hjelpere. Ansatte bør være forberedt på å svare på spørsmål og samhandle med håndverket viser messe nettlesere. Også folk liker å høre historiene bak vises kunstverk.

Plan for pengene saker. Forbered deg på å akseptere kredittkort og debet-korttransaksjoner. For penger håndtering, bruk en liten kassaapparat eller kontanter forkle. Hvis du ikke bruker et kassaapparat, ta en kvittering bok. I tillegg tar tilstrekkelig endring fordi du ikke ønsker å sette en kunde på vent mens du søker etter endring for å fullføre en transaksjon. Ta 10-, fem- og ett-dollarsedler. Forbered deg på å ha et utvalg av mynter hvis skatt er beregnet på toppen av de oppførte prisene for håndverk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-gjore-det-bra-pa-handverket-show-nybegynner/ "

相关文章!
 • Hvordan gjøre det bra på Pre-sysselsetting tester for Railroad Jobs
  - 阅 0

  Jernbane jobbene er fysisk og mentalt utfordrende. Arbeide for en jernbane innebærer å arbeide mer enn 40 timer per uke, inkludert nattevakter, helger og helligdager. Denne arbeidsmengden er nødvendig fordi de fleste av jernbaner over hele USA operer

 • Hvordan gjøre det bra med en telefon høringen for Arbeidsledigheten i Alabama
  - 阅 0

  Når Alabama Department of Industrial Relations mottar arbeidsledighet krav, gjør det til en beslutning, og sender det til deg. Du kan klage på denne avgjørelsen og be om en telefon rettsmøte for å presentere saken. Under telefon høringen, er det vikt

 • Hvordan gjøre det bra på ACT Test
  - 阅 0

  Forberedelse til ACT tar tid og tålmodighet. High school juniorer og seniorer ta ACT som en måte å bevise for høyskoler hvor stort deres kunnskapsbase er. Noen stater, som Illinois, blant annet fungere som en del av en statewide batteri av eksamener,