Amopage

Hvordan gjøre ansiktet ser Alive uten sminke

- Views 0
Advertisement

Hvordan gjøre ansiktet ser Alive uten sminke


Det er ikke bare viktig for å holde huden din i god form av helsemessige årsaker - det er også et vesentlig element av skjønnhet. Den mest opplagte måten å gjøre ansiktet ditt ser yngre utseende og mer levende er ved å dekke opp feil med makeup. Men det er nok av andre måter å oppnå det livlig glød uten å bruke kunstige løsninger som makeup. Prøv noen metoder for å finne ut hvilken som fungerer best for deg.

Du trenger

moisturizer

Extra virgin olivenolje

bananer

Melk

egg

Honning

Bruksanvisning

Drikk mye vann. Vann er nødvendig for hydra alle organer, inkludert din største en - huden din. The Mayo Clinic anbefaler åtte 8-oz. glass per dag.

Hydrat huden med fuktighetskrem, spesielt etter et varmt bad eller dusj. Hold tid i dusjen til et minimum, som dampen kan faktisk tørke huden ut, forårsaker rynker.

Få mye hvile. Ifølge forskere i Stockholm, Sverige, er skjønnhetssøvn reell. De som får mer søvn ser mer attraktive. Hold ansiktet ser i live ved å sove i 8 timer hver natt.

Påfør et par dråper extra virgin olivenolje til ansiktet hver kveld før du går til sengs. Gni oljen rundt før det absorberer inn i huden din. De naturlige fettstoffer i oljen vil hydrat huden din uten å gjøre det fettete. Ideelt sett vil ansiktet ditt ser mer ungdommelig og glødende jo mer du øver denne vanen.

Mos en banan eller to, og deretter legge til en dash av melk til blandingen. Rør ingrediensene før de skaper en lime. Påfør lim til ansiktet ditt, og la den sitte i 15 minutter. Skyll med kaldt vann for en øyeblikkelig glødende effekt.

Lag en blanding av eggehvite og honning, bruker mer honning for fet hud eller flere eggehviter for tørr hud. Påfør blandingen til ansiktet ditt, og la den sitte i 20 minutter. Skyll det av med kaldt vann.

Spis mat som er rik på vitaminer som nøtter, frukt og grønnsaker. Foods høy i Omega-3 fettsyrer er også bra for huden, noe som vil gi deg en mer livlig ser ansiktet.

Bruk solkrem hver gang du går ute i solen, selv om det er bare å løpe ærend. Sørg for å bruke en solkrem med SPF 15 eller høyere for å få ønsket effekt. Unngå overdreven eksponering for direkte sollys vil holde huden din ser ungdommelig og levende, i stedet for krøllete og slitt ned.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-gjore-ansiktet-ser-alive-uten-sminke/ "

相关文章!
 • Hvordan gjøre ansiktet ser glattere og yngre Hvordan gjøre ansiktet ser glattere og yngre
  - 阅 0

  Alle ønsker å opprettholde sitt ungdommelige utseende så lenge som mulig. Hvis du ønsker å gjøre ansiktet ditt ser glattere og yngre, må du dusje huden med oppmerksomhet, kremer, skrubber og hjemmerettsmidler. I en perfekt verden kan du knipse med fi

 • Hvordan gjøre ansiktet ser Fresh Hvordan gjøre ansiktet ser Fresh
  - 阅 0

  En frisk utseende ansikt gir deg en allover sunn og ungdommelig utseende. Du kan oppnå dette ser ved rensing grundig og bruke effektive hudpleieprodukter. Det finnes ingen snarveier til god hud, så ta vare på ansiktet daglig med riktige produkter og

 • Hvordan gjøre øyevippene ser sensuell Hvordan gjøre øyevippene ser sensuell
  - 阅 0

  Hvordan gjøre øyevippene ser fabelaktig! Du trenger øyenvippe curler mascara sminkefjerner Bruksanvisning Pass på at du vasker ansiktet og fjerne øye sminke eller mascara du har på. Krøll øyevippene. Hold i 3 sekunder. Påfør et strøk av mascara Krøll