Amopage

Hvordan gjør du en Kompresjon sjekk på en båt motor?

- Views 7
Advertisement

Hvordan gjør du en Kompresjon sjekk på en båt motor?


Lære hvordan du gjør en komprimering sjekk på en motor er en viktig ferdighet. Når du kjøper en båt, og kan ikke få det i vannet for en prøvekjøring, i det minste en komprimerings sjekk vil hjelpe deg å fastslå tilstanden på motoren. Når en båt du eier ikke kjører godt, vil utføre en kompresjonstest fastslå om du har et alvorlig problem med motoren, eller hvis du trenger å se andre steder for dine problemer. Gjør en komprimering sjekk på en motor er ikke vanskelig, og en person kan lett gjøre det.

Klargjør Engine

Kjør motoren i minst 30 minutter. Hvis du kan få båten i vannet for å sette motoren under en "last", det øker sjansene for en nøyaktig lesing. Hvis du er på land, holde motoren på 1200 RPM. Dette får choken åpnet opp. Vær oppmerksom på temperaturmåleren. Hold motoren i gang før det er ved normal driftstemperatur.

Ta ut og Sjekk tennplugger

Slå av motoren og ta ut alle tennpluggene. Mens pluggene er ute, er det en fin tid til å undersøke dem for brannskader. Tennpluggen er riktig farge (etter bruk) er tan, og det bør ikke ha noen brennmerker eller kull fargelegging. Dersom en eller flere tennplugger er våt, glatte og glinsende den er tilsmusset med olje, gass eller begge deler.

Fest Compression Tester

Fest de gode tennplugger tilbake på sine wire. Legg dem på motoren. Sett gasspaken og kvele åpen. Skru i kompresjonstester til en av tennplugghull. Spin motorens gass og lese tester. Det vil gi deg en avlesning av PSI (pounds av press per kvadrattomme). Gjør det samme for hver tennplugg sylinder og skrive ned nummeret for hver.

resultater

Ved to-taktsmotorer, bør avlesningene alle være innenfor noen få psi av hverandre - ikke mer enn 15 psi forskjell mellom noen av sylindrene. På firetaktsmotorer, bør det laveste tallet på 75 prosent av den høyeste målingen.

variabler

Lavt batteri, en svak forrett, eller en motor som kjøler ned før testingen er fullført kan ødelegge målingene du får fra en komprimering tester. En kompresjonstest er et nyttig måler som en del av dine diagnostikk av motoren, men ikke som en enkelt metode for feilsøking.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-gjor-du-en-kompresjon-sjekk-pa-en-bat-motor/ "

相关文章!
 • Hvordan sjekke Brukte Innenbords Båt Motors Hvordan sjekke Brukte Innenbords Båt Motors
  - 阅 0

  Når du vurderer å kjøpe en båt, om du skal kjøpe en ny eller brukt modell er alltid en vanskelig avgjørelse. Kjøpe ny sikrer en viss grad av pålitelighet og vanligvis en forhandler eller produsentens garantien. Kjøpe brukt betyr at du kan få en størr

 • Hvordan du bytter vannpumpe på en 60hp Johnson Båt Motor
  - 阅 0

  Hvert år eller hver 100. time, har du tenkt å ta ut den nedre enhet av 60-hestekrefter påhengsmotor på båten og inspisere vannpumpen for sin tilstand - og erstatte den om nødvendig. Skulle det kreve erstatning, er prosessen grei. Du må fjerne den ned

 • Lær å sy: Hvordan lage en Muslin å sjekke for Fit Lær å sy: Hvordan lage en Muslin å sjekke for Fit
  - 阅 1

  Enten du er en ekspert syerske eller nybegynner, er det alltid en god idé, og vel verdt innsatsen for å gjøre en muslin før du syr et plagg. En musselin er i det vesentlige et praksis plagg fremstilt av et billig stoff som ligner den type stoff som s