Amopage

Hvordan gjenopprette en dårlig disk som ikke vil lese eller Mount

- Views 0
Advertisement

Hvordan gjenopprette en dårlig disk som ikke vil lese eller Mount


Data-programvare kan ofte oppdage og gjenopprette filer fra dårlige disker som ikke oppdages av operativsystemet, og som nekter å montere. Data utvinning labs er svært vellykket på denne operasjonen, men prisen kan bli for høy for mange brukere avhengig av viktigheten av data på harddisken. Når dataene er kritisk, det er ingen erstatning for en dedikert data recovery lab og bør gjøres noe forsøk på å gjenopprette data manuelt som helst drive aktivitet reduserer sjansen for suksess ved laboratoriet.

Du trenger

Data-programvare

Separat fungerende datamaskin

Ekstern USB-harddisk adapter kabel

Datarekonstruksjon

Slå av datamaskinen som har dårlig disk installert umiddelbart etter merke problemer med disken.

Innhente data-programvare og installere den på arbeider datamaskin. Flere alternativer for å finne data recovery programvare kan bli funnet i Resources i denne artikkelen.

Kjøp en USB-harddisk adapter og koble den til en ledig USB-port på arbeids datamaskinen. Installer eventuelle nødvendige drivere for kortet.

Koble den manglende harddisken til USB-harddisk adapter og en strømforsyning. Avbryt alle instruksjoner som forsøker å automatisk spille eller initial stasjonen eller som spør hva du skal gjøre med stasjonen.

Kjør data-programvare og ha den skanne for eksterne disker koblet til USB-portene på arbeids datamaskinen.

Utfør en full overflate scan av den defekte disken til å gjenopprette alle data som er på stasjonen.

Lagre de gjenopprettede data på flyttbare medier eller på arbeids datamaskin eller ved en annen lagringsenhet som du kan lagre gjenopprettede data.

Hint

Ta kontakt med en data-lab for stasjoner som ikke vil oppdage når du bruker data-programvare. De kan ofte gjenopprette data over Internett eller harddisken kan sendes til dem. Av og til en stasjon som er koblet som en sekundær stasjon i en datamaskin som arbeider kan repareres ved å kjøre av en av diskverktøy som er inkludert i Windows som feilkontroll av disk, slik at skiven skal brukes som vanlig når gjeninstalleres i det opprinnelige system.

Gjentatte forsøk på å få stasjonen til Arbeidet vil bare gjøre situasjonen verre og redusere sjansen for suksess for noen data utvinning forsøk. Viktige filer eller kritiske filer på harddisker er i fare for å gå tapt permanent når du forsøker å gjenopprette data med programvare og hvis filene er av høy nok prioritet utvinning forsøket bør håndteres av data utvinning fagfolk. Lenker til to pålitelige tjenester er funnet i Resources i denne artikkelen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-gjenopprette-en-darlig-disk-som-ikke-vil-lese-eller-mount/ "

相关文章!
 • Hvordan fikse en Frigidaire vaskemaskin som ikke vil Drain eller Spin
  - 阅 0

  Har din Frigidaire vaskemaskin ikke renne fordi det ikke vil spinne, eller er den ikke spinner fordi det ikke vil renne? Dette er vaskemaskinen versjon av kylling-eller-the-egget spørsmålet. Uavhengig av svaret, bare vet at avløp og sentrifugering he

 • Hvordan fikse min Admiral vaskemaskin som ikke vil Agitere eller Spin
  - 阅 0

  Din Admiral top-load vaskemaskin kan ikke agitere eller spinne for en rekke årsaker. Spinning og agitasjon er nødvendig for vaskemaskin for å rydde skikkelig tøyet. Problemer med spinning og uro er ofte lett løses ved å følge noen enkle feilsøkingste

 • Slik reparerer en bil som ikke vil starte eller snu Slik reparerer en bil som ikke vil starte eller snu
  - 阅 0

  Når du har en bil som ikke vil starte eller snu, som mekanikere kaller en "no starte no sveiv," gjennom de nylige reparasjons poster. Merk Hvis mekaniker erstattet et batteri, batterikabel, dynamo, starter eller noe som ville kreve å koble fra b