Amopage

Hvordan gjennomføre en Peer Intervju

- Views 0
Advertisement

Hvordan gjennomføre en Peer Intervju


Peer-to-peer intervju oppstår når en potensiell jobb søkerens intervjuer direkte med et medlem av hans fremtidige arbeid laget i stedet for en veileder eller leder. Dette intervjuet metoden gir en rekke fordeler, blant annet blir kjent nyansatte med sine kollegaer og gi medlemmene noe å si på som er brakt på sitt team. Hvis du forbereder å intervjue en ny jobb kandidat og er ikke sikker på hvor du skal begynne, er det en god idé å bli kjent med den grunnleggende prosessen med å gjennomføre en peer intervju før du går inn i rommet.

Bruksanvisning

Arbeid med din nåværende lagkamerater og ledere til å utvikle en liste over spørsmål av betydning for stillingen. Samle spørsmål fra flere personer vil hjelpe deg å lage en sterk liste over intervju emner å bruke i selve intervjuet.

Lag en kort liste over ting du synes er mest viktig om jobben din. Siden potensielle nye-hire skal utføre de samme oppgavene, kan du se på din egen ytelse for en idé om hva slags person du trenger.

Legg spørsmål til listen som adresserer hvordan en person vil passe ikke bare innenfor teamet ditt, men i selskapet som helhet. Husk at du ansette en ny medarbeider til din bedrift først og til laget ditt andre.

Gjør deg kjent med ulovlige intervjuspørsmål. Du har ikke lov til å spørre om rase, religion, kjønn, opprinnelsesland, alder, funksjonshemninger eller ekteskapelig status, som å ansette basert på disse kvalitetene kan vurderes diskriminerende. Hvis du er usikker på dine spørsmål, spør en veileder for å sjekke listen før gjennomføre intervjuet.

Få øyekontakt med intervjuobjektet, men prøv å holde en uformell atmosfære. Du er ikke ute etter å skremme den nye leie, bare for å få en idé om hans eller hennes ferdigheter og personlighet.

Hold intervjuer til 30 minutter eller mindre, hvis det er mulig. Lange intervjuer vil kaste bort både tid og kandidatens, som du kan vanligvis få en idé om noens slektning organisatorisk tilpasning innen en halv time med de riktige spørsmålene.

Lov vennlig og person men holde intervjuet profesjonell. Ikke gå i dybden av personlige temaer og unngå å bli avsporet fra din primære rolle - å finne den beste personen for jobben.

Hint

Husk å ta notater på hver kandidat - du kan se dusinvis av mennesker og har å gjøre en beslutning dager etter den første intervjuet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-gjennomfore-en-peer-intervju/ "

相关文章!
 • Hvordan gjennomføre en salgs intervju Hvordan gjennomføre en salgs intervju
  - 阅 0

  Alle salgsledere må lære å gjennomføre et salg intervju. En riktig utført salg intervju sikrer at den som du velger for jobben vil være i stand til å oppfylle alle dine krav og få inn mange salg for din bedrift. Alt for ofte, ansetter en manager feil

 • Hvordan gjennomføre en juridisk intervju i EEOC Process
  - 阅 0

  EEOC står for Equal Employment Opportunity Commission, som er et byrå av myndighetene i USA. Oppgaven til EEOC er å sikre at ingen diskriminerer individer basert på deres religion, rase, tro, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming. Kommis

 • Hvordan gjennomføre en telefon intervju Hvordan gjennomføre en telefon intervju
  - 阅 0

  Telefonintervjuer er en måte for arbeidsgivere å spare tid mens screening jobbsøkere. De gir potensielle ansatte en mulighet til å gjøre et godt inntrykk og skille seg ut. Enten du er en arbeidsgiver eller en søker, er telefon intervju etikette ferdi