Amopage

Hvordan gifte seg uten vitner

- Views 7
Advertisement

Hvordan gifte seg uten vitner


Det er ikke å komme rundt loven hvis du ønsker å gifte seg i en tilstand som krever vitner til stede ved vielsen. Derfor velger å gifte seg i en av de mange landene som ikke lenger har dette kravet.

Bruksanvisning

Søk om et ekteskap lisens i en stat som Florida eller Texas som ikke krever vitner på seremonien. Husk at noen stater krever at et vitne være til stede på søknadsprosessen, selv om de ikke trenger å være på ekteskapsinngåelsen. Hvis denne tilstanden er pålagt i staten, ta et vitne over 18 år med deg til tinghuset. I tillegg, ikke glem offentlig utstedt identifikasjon og nok penger til å dekke påmeldingsavgiften.

Bestill en bryllup sted i samsvar med den type bryllup du har tenkt å ha, enten det er i en sekulær eller religiøs setting.

Ansette en liturg. Hvis du ønsker å gifte seg i et kapell eller den lokale tinghuset, vil en liturg være tilgjengelig for deg, men andre steder vil be deg om å ta på seg ansvaret. Hvis du har problemer med å finne en liturg, kontakt fylke opptaker for en liste med Fredsdommer i ditt område.

Møt med din valgte liturg å gå over bryllupet planer. Hvis du føler deg urolig, holde et bryllup øvelse dagen før bryllupet.

Hold vielsen og registrere ditt ekteskap lisens. Din liturg vil også registrere din lisens og deretter returnere det til ekspeditøren av kretsen retten innen en fastsatt antall dager for å ratifisere ekteskapet.

Hint

Mange stater har unngikk behovet for vitner i ekteskap seremonier, inkludert Arkansas, California (konfidensielle ekteskap bare), Connecticut, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Massachusetts, New Hampshire, Tennessee, Texas, Virginia og Vermont.

All informasjon er oppdatert per mai 2011. Men statlige lover endres, slik at din valgte plassering har de samme kravene før du går til å gifte seg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-gifte-seg-uten-vitner/ "

相关文章!
 • Hvordan gifte seg med en innvandrer Hvordan gifte seg med en innvandrer
  - 阅 2

  Inngifte mellom amerikanske borgere og utlendinger er en vanlig foreteelse i en smeltedigel land som USA faktisk 400.000 amerikanske borgere gifter innvandrere hvert år. Ingen spesielle krav eksisterer for å gifte seg med en innvandrer allerede er i

 • Hvordan gifte seg med en skuespiller
  - 阅 0

  Hvordan gifte seg med en skuespiller. Mange menn og kvinner drømmer om å gifte seg med en skuespiller for drama, berømmelse, lidenskap og skjønnhet forbundet med yrke og de som praktiserer det. Noen få skritt kan hjelpe deg å møte og gifte seg og sku

 • Hvordan gifte seg i et annet land
  - 阅 0

  Hvordan gifte seg i et annet land. En populær trend i dag blant engasjerte par skal gifte seg i utlandet. Du kan utveksle vows i romantiske omgivelser og utforske nye bakken sammen. Du trenger bryllup kjoler Gule Sider Giftering Internettilgang pass~