Amopage

Hvordan Gi Wood Trimming en ansiktsløftning uten å fjerne den

- Views 0
Advertisement

Hvordan Gi Wood Trimming en ansiktsløftning uten å fjerne den


Over tid kan lette, rengjøring kjemikalier og miljøproblemer gjøre tre trim ser kjedelig. Mens det er ikke vanskelig å fjerne tre trim, det er ikke nødvendig å gå til problemer. Noen kjemikalier og en liten albue fett er alt du trenger for å pynte opp tre trim og gi hele boareal en ansiktsløftning. Ikke hopp sliping trim - det vil gjøre overflaten glattere og mer porøs, klar til å ta imot en frisk ny flekk. Hvis du ønsker å gjøre en dristigere endre, legge til et snev av maling til trim.

Du trenger

Malerens tape

Avis

Varnish remover

Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

scrubber pad

Duster pensel

Merker i treverket

Cloth

Maling

Bruksanvisning

Linje trim med malerens tape for å unngå skade på veggen med kjemikalier. Plasser aviser på gulvet for å fange støv eller splinter.

Påfør lakk remover til tre trim med pensel. Bruk stiv bust for å jobbe det inn i noen sprekker i treverket. La den stå på så lenge pakken retninger si å la den på.

Scrub i lakk remover med skurepute, jobber det i små sirkler for å fjerne den gamle flekken. Tørk av remover av trim med en fuktig klut.

La trim tørke.

Trykk på sandpapir mot trim og flytte den i raske, jevne slag i retning av tre korn til å glatte overflaten og gjør den klar for ny lakk.

Børst støvet av trim med børste støv. Fokus på området over og under trim, der støv kan bli fanget.

Maling den nye lakk over treet i retning av kornet. Følg med noen børster av lakk med en fille i samme retning for å fjerne overflødig flekken. Hvis du heller vil legge til farge, bruke maling på trim i stedet. Bruk den med en børste i retning av trim korn og la den tørke.

Hint

Bruk alltid kjemikalier i et ventilert område. Bruk hansker, vernebriller og maske for å beskytte deg mot røyk og søl.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-gi-wood-trimming-en-ansiktsloftning-uten-a-fjerne-den/ "

相关文章!
 • Hvordan kan jeg Omkjøringsvei en varmtvannsbereder uten å fjerne den? Hvordan kan jeg Omkjøringsvei en varmtvannsbereder uten å fjerne den?
  - 阅 0

  Vinter din hytte eller RV er en langtekkelig prosess. Hvis du ikke er redd for å gjøre en liten bit av avløp, kan du hoppe fylle varmtvannsbereder med frostvæske før kulden setter inn Du trenger ikke å fjerne varmtvannsberederen.; alt du trenger å gj

 • Hvordan rengjøre en sikkerhetsdør uten å fjerne den
  - 阅 0

  De fleste sikkerhetsdører er montert i bedrifter, fabrikker, skoler, sykehus, militærbaser og andre typer bygninger der trygghet og sikkerhet er viktig. De tunge sikkerhet dører er vanligvis laget av stål og er ganske tykk i forhold til en tradisjone

 • Kan du fikse en Oil Pan uten å fjerne den? Kan du fikse en Oil Pan uten å fjerne den?
  - 阅 0

  Hvis du legger merke til oljeoppsamlings etter bilen eller oljeflekker i oppkjørselen din, kan det hende at bunnpanne har en lekkasje. Dette kan skje når en stein flyr opp og kakker et hull i pannen eller i en rekke andre forhold. Hvis oljepanne har