Amopage

Hvordan Gi en full kroppsmassasje

- Views 0
Advertisement

En full body massasje er en spesiell godbit som du kan utføre for en venn, ektefelle eller kjære. Med bare en lett berøring og noen enkle slag, kan du slappe av og roe spente, spente muskler. En full kroppsmassasje er også en effektiv måte å redusere stress og øke blodsirkulasjonen.

Du trenger

Massasje olje eller lotion

to puter

Bruksanvisning

Har personen ligge på ryggen, på en massasje bordet eller gulvet. Sett en pute under hodet og knærne. Begynn på toppen av hodet og massere hodebunnen, ved hjelp av faste sirkulære bevegelser med fingrene.

Ha olje og fuktighetskrem på hendene, og massere de øvre ryggmusklene ved å legge hendene under øvre del av ryggen og forsiktig elting og trekke musklene. Snu hodet til den ene siden, og massere den ene siden av halsen, deretter forsiktig snu den til den andre siden og massasje.

Masser hånd og arm på en side av kroppen. Bruk tomlene, trykk veldig godt når masserer håndflatene. Bruk lange jevne slag ved hjelp av fingrene og håndflatene til å massere armene, fra håndledd til skulder, og deretter gjøre den andre siden.

Flytt ned og massere føtter og ben. Feet ta vår vekt hele dagen, så bruk fast tommelen press på buer og baller av foten. Bruk samme bevegelse på benet som du brukte på armene, flytte fra ankelen til toppen av låret.

Snu person over og massere baksiden av bena, på samme måte som du gjorde på forsiden av bena. Bruk lange jevne slag fra ankelen til baken. Du kan massere gluteul muskler, hvis personen ikke har noe imot, men spør før du trykker på rumpeballe området.

Masser ryggen, som begynner med de store musklene rett ved siden av ryggraden. Flytt til musklene mellom skulderbladene, så nakkemusklene igjen.

Fullfør massasje med en lett kile fra toppen av skulderen, ned til føttene. Dette er en fin, beroligende måte å avslutte en massasje.

Hint

Sjekk med den personen ofte og spør om de vil ha mer eller mindre press.

Bruk fuktighetskrem, eller helst massasje eller baby olje, på hele kroppen bortsett fra hodebunnen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-gi-en-full-kroppsmassasje/ "

相关文章!
 • Hvordan Gi en full kroppsmassasje til en mann Hvordan Gi en full kroppsmassasje til en mann
  - 阅 0

  Massasje er en viktig del av en manns fysiske helse. Stress og daglig slitasje på en manns kropp årsaken trykkpunkter for å bygge opp i leddene og rundt muskler. Du bør massere en manns kropp på en ukentlig eller to ganger månedlig basis for å gi ham

 • Hvordan Gi en romantisk full kroppsmassasje
  - 阅 0

  Noen ganger er alt noen trenger og ønsker på slutten av en lang dag med arbeid er en massasje for å slappe av og rejuvinate. Du kan gi betydelige andre en romantisk full kroppsmassasje at hun aldri vil glemme. Ikke bare vil hun være mer avslappet og

 • Hvordan Gi en god stol massasje
  - 阅 0

  Massasje er ikke begrenset til full kroppsbehandlinger på spa, faktisk, kan du gi noen en god, enkel massasje i en stol. Massasjer løsne opp muskler og lindre smertefulle knuter. De kan også hjelpe personen føle deg oppfrisket og avslappet. Her er no