Amopage

Hvordan fylle ut et W-9 hvis du er en S-Corporation

- Views 0
Advertisement

En S aksjeselskap er utformet for å gi eier en liten bedrift med fordelene av innlemmelse uten negative beskatning vitne i en vanlig aksjeselskap. Når en S aksjeselskap utfører tjenester for en annen virksomhet, må S aksjeselskap full Form W-9 for å gi viktig informasjon til arbeidsgiver. Form W-9 er ikke fremlagt for Internal Revenue Service. En S aksjeselskap arbeidsgiver har ansvaret for å holde den W-9. Utfylling av skjema W-9 er en grei oppgave for en S aksjeselskap. Form W-9 kan skrives ut fra IRS nettstedet.

Du trenger

Form W-9

Bruksanvisning

Kommuniser det juridiske navnet på S aksjeselskap. Navnet er oppført på skjemaet W-9 må samsvare med navnet som er oppført på selskapets vedtekter, også kjent som en firmaattest. Sjekk den aktuelle boksen for å indikere at selskapet er en S aksjeselskap.

Kryss av i boksen for å vise om S aksjeselskap er unntatt fra forskuddstrekk. En S aksjeselskap kan unntas fra backup tilbakeholdelse når det kommer til utbytte og renter, som forklart av IRS nettstedet.

Oppgi forretningsadresse S aksjeselskap. Input selskapets arbeidsgiver ID-nummer, også kjent som en føderal skatt ID-nummer. Skattemyndighetene utsteder et EIN til en S aksjeselskap for å identifisere selskapets skattemessige.

Inkludere signatur av en autorisert representant for S aksjeselskap. Den autoriserte representant kan være aksjonær, styremedlem eller offiser av virksomheten. Angi dato ved siden av signaturen til den autoriserte representant.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fylle-ut-et-w-9-hvis-du-er-en-s-corporation/ "

相关文章!
 • Hvordan fylle ut Arbeidsledigheten Forms
  - 阅 0

  Hvordan fylle ut Arbeidsledigheten Forms. Det er mer enn 10 forskjellige skjemaer du trenger for å fylle ut hvis du søker om dagpenger. Hvilke du trenger avhenger av mange faktorer, blant annet hvorvidt dette er din første søknad, hvor og hvor mye du

 • Hvordan fylle ut et Tax Form
  - 阅 0

  Skatt sesongen kan være litt forvirrende hvis du ikke vet hvordan du skal fylle ut en selvangivelse. De skatteskjemaer er enkelt å gjøre hvis du forstår noe av terminologien som brukes i hver seksjon. Hvis du fyller ut skjemaet feil, vil skattemyndig

 • Hvordan fylle ut en leieavtale med opsjon til å kjøpe Form Hvordan fylle ut en leieavtale med opsjon til å kjøpe Form
  - 阅 2

  Leieavtaler med en opsjon på å kjøpe eller ganske enkelt, leie-til-egen avtaler blitt populært når økonomien sours. Hvis du er ute etter din neste hjem, kan du gjøre det bra ved å leie et hjem for et år eller to før du bestemmer deg for å kjøpe den.