Amopage

Hvordan fylle ut en pistol Permit Application

- Views 1
Advertisement

Når du vet hvordan du skal fylle ut en pistol søknad, kan du sende den til riktig myndighet for vurdering. Ikke alle er gitt tillatelse. Det er stille krav og regler for hvem som kan og ikke kan få en pistol tillatelse. Alle som ikke er en dømt forbryter kan søke om denne typen lisens. De fleste stater har også aldersgrense, men hver stat kan variere. Søknadsprosessen kan ta opp til 14 dager for å bli akseptert eller avvist, og ikke alle er gitt tillatelse av staten de bor i.

Du trenger

State søknad om bosatt pistol / revolver lisens

Sort blekk penn

Bruksanvisning

 • 1

Skriv inn navn, adresse, førerkortnummer, personnummer, telefonnummer og dato for søknaden i den første delen av programmet. Det er viktig at denne informasjonen er korrekt. Du vil også bli bedt om en juridisk adresse hvis søknaden din adresse er forskjellig fra din bosatt adresse.

2

Fyll du fødselsdato og fødested. Fylle i karakter informasjon som hårfarge, øyenfarge, kjønn og rase. Det er viktig at ditt hår og øyenfarge matcher ditt førerkort. Hvis du farge håret, må du forklare dette til kontorist.

3

Skriv inn ditt yrke, nåværende arbeidsgiver, arbeidsgivers adresse og en tidligere arbeidsgiver hvis det er én med adressen. Arbeidsgivere er kalt som et arbeid referanser bare.

4

Svar på ja og nei spørsmål i neste avsnitt, gir detaljer for noen ja svar. Da må du forklare hvorfor du vil ha en pistol tillatelse. Dette bør være i detalj. Det er viktig at disse svarene er forklare i lengde for gjennomgang.

5

Skriv ned tre referanser med deres adresser og telefonnumre. Registrer søknaden og slå den inn i avdelingen der du fikk søknaden. Ikke date programmet i signaturen mindre bedt om å av instituttet kontorist.

Hint

Ikke-fastboende vil også måtte fylle ut denne søknaden for en pistol tillatelse.

For å finne programmet for staten, eller om du kan ha en tillatelse, kan du gå til statens offisielle regjering siden.

Bære en pistol er ikke tillatt i mange virksomheter, og er straffbart.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fylle-ut-en-pistol-permit-application/ "

相关文章!
 • Hvordan fylle ut en Home Loan Application
  - 阅 4

  Hvordan fylle ut en Home Loan Application. Standarden lånesøknad er en lang form, men med bare litt tid og informasjon du kan få det ferdig. Du trenger Online boliglån / finans Tjenester Bruksanvisning Samle følgende elementer: Social Security-nummer

 • Hvordan fylle ut en SBA Loan Application
  - 阅 1

  The Small Business Administration eksisterer for å gi coaching, utvikling og lave kostnader kreditt til entreprenører for å oppmuntre sysselsetting og økonomisk vekst. De gir subsidierte lån og lånegarantier, tilskudd, bistand med viktige problemstil

 • Hvordan fylle ut et Lærer Application Hvordan fylle ut et Lærer Application
  - 阅 0

  Offentlige lærere i USA må gjennomføre lisensstatusen for å undervise. Nøyaktige krav til lisens varierer fra staten, men alle stater krever at lærere fullføre en bachelorgrad i utdanning eller en annen godkjent lærer program. For å bli lisensiert, m