Amopage

Hvordan fylle ut en faktura for en selvstendig næringsdrivende Beauty Salon

- Views 0
Advertisement

Selv om å eie din egen skjønnhetssalong kan være en spennende mulighet til å være selvstendig næringsdrivende, betyr det også å måtte håndtere mange ulike detaljer som bestiller inventar og ta vare på regnskapet. Hvis du kommer til å tilby tjenester og produkter uten å ha kunder betale opp foran, må du sende fakturaer for betalinger til deg. Du vil også nødt til å holde på toppen av klienter som faller bak i sine betalinger, for å sørge for at du får pengene som skylder deg.

Bruksanvisning

Installer økonomisk programvare på din bedrift datamaskinen. Selv fakturaer ikke trenger å bli skrevet ut, da dette gir et mer profesjonelt bilde til din grooming salongen. I tillegg gir programvaren du med en registrering av fakturaer sendt, noe som er nyttig når du trenger å finne ut din skatt ved utgangen av året. Hvis du har Microsoft Excel på datamaskinen, eller et program kompatibelt med Microsoft Excel, gir Microsoft gratis faktura maler. Noen av malene faktisk beregne det skyldige beløpet.

Fyll inn adressen til den personen som blir fakturert sammen med dagens dato. Fakturaen vil bli nummerert og fakturanummer vil bli knyttet sammen med kundens navn. Knytte kundens navn til fakturanummer kan du finne en faktura ved hjelp av enten kundens navn eller fakturanummer.

Fyll ut "Payment Due Date" på fakturaen. Hvis du ønsker betalingen skal sendes umiddelbart, put "Betalingsbetingelser ved mottak," som betyr at betalingen skal bli sendt til deg ved mottak av faktura.

Beskriv varen eller tjenesten. For eksempel, hvis du sender en månedlig faktura for noen som får neglene gjort ukentlig, kan du sette ned "Weekly Nail Vedlikehold", sammen med kostnadene for de ukentlige negler. Siden fakturaen er for fire besøk, sørg for å multiplisere kostnaden av de ukentlige besøkene med antall faktiske besøk.

Legg merverdiavgift til fakturaen, så vil du være ansvarlig for både å samle inn omsetningsavgift og sende den til riktig etat.

Legg personlige notater som trengs på bunnen av fakturaen. En melding, fortrinnsvis for hånd, legger til et element av personlig tjeneste til fakturaen.

Gi informasjon om hvor du sender betaling, sammen med et telefonnummer, i tilfelle kunden har spørsmål om fakturaen og må diskutere det med deg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fylle-ut-en-faktura-for-en-selvstendig-naeringsdrivende-beauty-salon/ "

相关文章!
 • Hvordan til fil skatter Når Gift og selvstendig næringsdrivende Hvordan til fil skatter Når Gift og selvstendig næringsdrivende
  - 阅 0

  Internal Revenue Service pålegger næringsinntekt (SE) skatt på enkeltpersoner som tjener mer enn $ 400 i året næringsinntekt. Disse skattyterne som fil felles eller separate avkastning med en ektefelle er også forpliktet til å betale SE skatt som ind

 • Hvordan legge til poeng for trygdeytelser for selvstendig næringsdrivende Hvordan legge til poeng for trygdeytelser for selvstendig næringsdrivende
  - 阅 0

  Poeng, bedre kjent som studiepoeng, blir beregnet av Social Security Administration for hver skattebetaler, inkludert selvstendig næringsdrivende, basert på årlige inntjening. Når en skattyter oppnår et minimum antall totale studiepoeng, kan han få t

 • Hvordan få et kredittkort hvis du er selvstendig næringsdrivende Hvordan få et kredittkort hvis du er selvstendig næringsdrivende
  - 阅 0

  Det er en misforståelse at hvis du jobber for deg selv, vil kredittkortselskaper skyr deg. Mens det er sant at selvstendig næringsdrivende kan gjøre det vanskeligere for deg å få et vanlig lån, for eksempel et boliglån eller en bil lån, betyr det ikk