Amopage

Hvordan fylle Tekst Skisserer Med Bilde i Illustrator

- Views 0
Advertisement

Adobe Illustrator CS5 kan fylle stor tekst med et bilde, som gjør at du kan fylle konturene av bokstavene med mønstre, natur scener eller noe du liker i stedet for å bruke standard font verktøy for å fylle teksten med en solid farge. Plasser ønsket bilde og tekst i et tomt dokument, og deretter bruke Clipping Mask funksjonen til å fylle teksten med bildet.

Bruksanvisning

Start Adobe Illustrator CS5 og begynne å jobbe på et tomt dokument.

Klikk på "File" pull-down på toppen av vinduet og velg "sted." Finn og dobbeltklikk på bildet du ønsker å fylle teksten med. Bildet vises som en bakgrunn for dokumentet.

Klikk på "Type" -verktøyet på venstre side av vinduet, eller trykk "T." Klikk på stedet på dokumentet der du vil legge til tekst, og skriv deretter inn for å legge til tekst. Velg en tilstrekkelig stor skriftstørrelse, slik at du vil være i stand til å se bildet fyll.

Klikk på den hvite pilen på venstre side av vinduet, eller trykk "A." Trykk "Ctrl" og "A" samtidig for å velge både bilde og tekst.

Klikk på "objekt" rullegardinmenyen, og klikk deretter på "klipping Mask" og "Make". Dette fyller omrisset av teksten sammen med bildet når du fjerner bildet fra bakgrunnen av dokumentet.

Hint

For å fjerne bildet fylle fra teksten, åpne "objekt" rullegardinmenyen, og klikk deretter på "klipping Mask" og "Slipp".

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fylle-tekst-skisserer-med-bilde-i-illustrator/ "

相关文章!
 • Hvordan Fyll tekst med et mønster eller Gradient i Adobe Illustrator Hvordan Fyll tekst med et mønster eller Gradient i Adobe Illustrator
  - 阅 0

  Du kan ikke fylle teksten med et mønster eller gradient i Adobe Illustrator. Men du kan konvertere tekst til en skisserer. Denne handlingen resulterer i brev figurer som du kan behandle som alle andre illustrasjonsobjekter, inkludert fylling med et m

 • Hvordan Fyll en bakgrunn med Polka Dots i Illustrator
  - 阅 0

  For å opprette en polka dot-mønster fill som dekker bakgrunnen bak tekst eller grafikk i et Adobe Illustrator-dokument, kan du tegne mønsteret Punkt for punkt - eller forenkle oppgaven med å lage en Illustrator mønster swatch og bruke det på en bakgr

 • Hvordan fortelle en historie med bilder Hvordan fortelle en historie med bilder
  - 阅 0

  Bilder kan fortelle historien om ditt liv, en favoritt ferie eller en spesiell begivenhet. Bruk kameraet til å fange opp meningsfulle øyeblikk til å dele i årene som kommer. Du kan lage en selvbiografi med bilder i stedet for ord. Fotojournalister ha