Amopage

Hvordan Fyll kjølevæske i en 1995 Cadillac

- Views 0
Advertisement

Opprettholde riktig kjølenivå er spesielt viktig i 1995 Cadillac grunn av sin store motoren. Større motorer produserer mer varme, slik at kjøle jobber hardere for å holde motoren i gang ved riktig temperatur. Etter spyling i motoren på sin kjølevæske, må du fylle på kjølevæske på en måte som renser luft fra systemet. Luftlommer i kjølesystemet kan hindre kjøling av motoren og riktig oppvarming av det indre av kjøretøyet.

Du trenger

Dex-Cool frostvæske

Destillert vann

Bruksanvisning

Åpne radiatoren ved å fjerne lokket på toppen.

Åpne radiator-ekspansjonstank som ligger til venstre for radiatoren ved å fjerne lokket. Dette gjør at luften kan unnslippe radiatoren mens du fyller den.

Legg til en blanding av halv Dex-Cool frostvæske og en halv destillert vann til radiatoren inntil væskenivået når toppen av tuten. Vent i fem minutter for å tillate fluidet å arbeide inn i de nedre slanger og inn i motoren. Legg kjølevæske til radiatoren inntil væskenivået er innenfor en tomme over toppen av påfyllingsrøret.

Start Cadillac motoren. La det gå på tomgang i fem minutter. Aktivere varmeapparatet i avtining, og øke varmeinnstillingen til maksimalt nivå for å sirkulere kjølemiddel gjennom varmeapparatet kjerne.

Slå av motoren og inspisere væske i radiatoren. Væskenivået bør være lavere. Fyll kjølevæske inntil væskenivået er innenfor en tomme over toppen av påfyllingsrøret.

Start Cadillac motoren igjen, og la den gå på tomgang i fem minutter til. Slå ovnen på sitt høyeste nivå.

Slå av motoren. Sett hetten tilbake på ekspansjonstanken. Sett hetten tilbake på radiatoren.

Hint

Ifølge General Motors, bør du bruke bare Dex-Cool frostvæske i GM biler som Cadillac. Andre typer av kjølevæske kan skade motoren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fyll-kjolevaeske-i-en-1995-cadillac/ "

相关文章!
 • Hvordan fylle kjølevæske Hvordan fylle kjølevæske
  - 阅 3

  Kontroll bilens motor kjølevæskenivået og konsentrasjonen skal være en del av bilens forebyggende vedlikehold rutine. Et nivå lavt kjølevæske vil føre til overoppheting av motoren, noe som kan skade bilens motor. I henhold til Society of Automotive E

 • Hvordan Fyll kjølevæske tank i en Mini Cooper
  - 阅 3

  Mini Cooper er en kompakt bil produsert av BMW. Kjølemiddeltanken krever en 50/50 blanding av kjølevæske og frostvæske som er kompatible med standard Kevlar-forsterket EPDM (etylen-propylen-monomer) Diane slanger. Kjølevæske optimaliserer motoren og

 • Hvordan endre kjølevæske i en Nissan 300ZX
  - 阅 0

  Den kjølevæske i en Nissan 300ZX sikrer at motoren går normalt uten overoppheting. Kjølemiddelet strømmer gjennom en serie av slanger og en radiator for å trekke varme bort fra motoren og innvendige komponenter. Kjølevæske som sirkulerer gjennom 300Z