Amopage

Hvordan Fyll en Mylar ballong med en Helium Tank

- Views 2
Advertisement

Et skinnende Mylar ballong utformet for bruk med helium har en selvtettende ventil, så det er ingen ballong binde involvert. For å blåse opp ballongene disse på riktig måte, passe dem inn på munnstykket av den heliumtanken; skru på tanken og skyver hver ballong av tank dysen når den vises fullstendig oppblåst. Klem den selvtettende ventil mellom fingrene for å forsegle ballongen.

Fylle en Mylar ballong med Helium

Trinn 1

Finn åpningen på Mylar ballong. Skyv åpningen 1 til 2 inches over munnstykket på den helium ballong tanken.

Advarsel

Noen luksuriøse eller profesjonelle helium ballong tank har separate dyser for lateks og folie ballonger. Hvis tanken har to separate dyser, inspisere dem begge for merking som indikerer noe som er for folie, eller gå til produsentens nettsted for å finne ut hva som er hva. Oppblåsning av en folie ballong med en lateks dyse kan skade ballongen.

Steg 2

Presse dysen mot tanken ved å holde ballongen sikkert på plass for å begynne å blåse opp ballongen. I enkelte modeller kan munnstykket skyves ned i stedet for tilbake mot tanken.

Tips

Noen heliumtank har et separat håndtak som må dreies mot urviseren for å frigjøre helium. For å bruke denne type tank, dreies håndtaket mot urviseren, og deretter plassere ballongen over ventilen og trykke ventilen tilbake eller ned for å blåse opp ballongen.

Trinn 3

Se ballongen nøye som du blåse det. Skyv ballong av tanken munnstykket når det ser nesten full, klemme området tidligere over munnstykket for å holde den forseglet. Trykket fra fingrene tetter den selvtettende halsen av ballongen.

Tips

Hvis du ønsker å knytte bånd på enden av den forseglede ballongen, knytte bånd utover slutten av den selvtettende del av halsen, ellers knyttet bånd kan tillate luft å unnslippe ballongen.

Påfylling Mylar ballonger

Du trenger ikke å forkaste en Mylar ballong som har mistet det meste av sin helium. I stedet, skyv den selvtettende ballong nakke tilbake over dysen til helium tank og legge til mer helium før ballongen ser nesten full igjen. Hvis det er et bånd knyttes på ballongen, fjerne det før du prøver å reinflate ballongen. Du kan også lagre folie ballonger og bruke dem. Tømme ut eventuelle gjenværende helium ved å plassere et sugerør på innsiden av selvtettende ventil inntil ballongen tømmes, og deretter glatte ballongen flat og brette det for lagring.

Advarsel

Ikke overinflate ballongen; det vil forbli oppblåst lenger med litt mindre helium inni. Overfylling kan føre til den selvtettende ventil for å svikte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fyll-en-mylar-ballong-med-en-helium-tank/ "

相关文章!
 • Hvordan Fyll en vann ballong med Jello
  - 阅 0

  En vri på den tradisjonelt fylt vann ballong innebærer jell-O. I stedet for å fylle disse ballonger med vann, mange voksne og barn bruker jell-O for sine vann ballong arrangementer. Tenk deg en person overraskelse da at ballongen går feilindikator og

 • Hvordan Blås Small Mylar ballonger Hvordan Blås Small Mylar ballonger
  - 阅 2

  Små Mylar ballonger er produsert med en ventil opp på innsiden av spindelen ved bunnen av ballongen. Ventilen må åpnes for å blåse eller deflatere ballongen. Den enkleste måten å åpne ventilen er å sette inn en liten halm inn i hullet og skyv det opp

 • Hvordan fylle ut en leieavtale med opsjon til å kjøpe Form Hvordan fylle ut en leieavtale med opsjon til å kjøpe Form
  - 阅 2

  Leieavtaler med en opsjon på å kjøpe eller ganske enkelt, leie-til-egen avtaler blitt populært når økonomien sours. Hvis du er ute etter din neste hjem, kan du gjøre det bra ved å leie et hjem for et år eller to før du bestemmer deg for å kjøpe den.