Amopage

Hvordan Fuel en Poulan Wild Thing Chain Saw

- Views 9
Advertisement

Hvordan Fuel en Poulan Wild Thing Chain Saw


Den Poulan Wild Thing Chain Saw har en kraftig 40cc motor med en 18 "bar og automatisk kjedesmøring. Det er lett, enkel å starte og ankommer ferdig montert. Men før du kan begynne å kutte ut som en tømmerhugger, så må du sette drivstoff inn i motoren. Som alle 2-takts motorer, krever Wild Thing Chain Saw en spesiell drivstoffblandingen for å kjøre skikkelig.

Du trenger

Poulan vill ting motorsag

1 gallon av fersk, blyfri bensin i en markert, godkjent beholder

En 3,2 unse beholder av syntetisk 2-takts motorolje

Filler eller papirhåndklær

Bruksanvisning

Forsikring motoren på Poulan Wild Thing motorsag er slått av. La motoren avkjøles. Flytt motorsagen til en utendørs plassering. Pass på at plasseringen er fritt for brennbart materiale, som for eksempel løv, papir og tørt gress.

Fjern lokket fra beholderen for blyfri bensin. Sett lokket til side. Fjern lokket fra 3,2 Oz. beholder av syntetisk 2-takts motorolje. Sett lokket til side. Hell motoroljen i beholderen med bensin. Sett lokket på oljebeholderen og kast den i en godkjent søppelbeholder.

Sett lokket på beholderen for bensin. Rist beholderen av blyfri bensin og olje for en liten stund for å oppnå en god blanding. Tørk opp eventuelt drivstoffsøl med en klut eller papirhåndkle. Kast fille eller tørkepapir i en godkjent søppelbeholder.

Sett Poulan Wild Thing motorsag på sin høyre side med tanklokket opp. Ta av tanklokket ved å vri den mot klokken. Sett lokket til side.

Fjern lokket fra beholderen av bensin og olje. Sett lokket til side. Helle brennstoff fra beholderen inn i drivstofftanken på motorsagen til drivstoffet har nådd ønsket nivå. Sett lokket på drivstoffbeholder. Sett på tanklokket på motorsagen og trekk den godt. Flytt motorsagen minst 10 fot fra fylte drivstoff før du starter.

Hint

Den Poulan Wild Thing motorsag opererer på en 40: 1-forhold mellom bensin og olje. Poulan anbefaler bruk av Poulan / WEED EATER merkevare syntetisk olje.

La alltid motorsagen motoren avkjøles før du fyller bensin.

Bland alltid og fyll på drivstoff utendørs på bar bakke.

Oppbevar alltid drivstoffet i merkede, godkjente beholdere.

Oppbevar drivstoff der damp ikke kan komme kilder til åpen ild.

Ikke røyk mens drivstoff eller bruker en motorsag.

Ikke bruk vanlig automotive olje til å blande med blyfri bensin.

Ikke bruk marin olje til å blande med blyfri bensin.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-fuel-en-poulan-wild-thing-chain-saw/ "

相关文章!
 • Hvordan justere kjedestramming på en Poulan Wild Thing Chain Saw Hvordan justere kjedestramming på en Poulan Wild Thing Chain Saw
  - 阅 11

  For at en Poulan Wild Thing motorsag for å operere på topp effektivitet kjedespenningen må justeres riktig. Hvis spenningen er for stram kjeden vil binde opp og ikke flyte lett rundt baren. Hvis spenningen er for løs vil det synke under baren som res

 • Hvordan justere en Poulan Motorsag Bar Chain Oil Flow
  - 阅 6

  De fleste nyere Poulan motorsager bruke en automatisk oljepumpe som regulerer strømmen av olje til kjettingen under kappingen. Borte er de dagene da du måtte sette pumpen manuelt. Denne funksjonen gjør at du kan holde kutte uten å bekymre seg skikkel

 • Hvordan å holde en Wild Mouse som en Pet
  - 阅 3

  Ville mus kan holdes som kjæledyr, samme som noen tamme mus du kjøpe i en dyrebutikk, den eneste forskjellen er, at ville mus har å bli tatt på ett bestemt tidspunkt i livet, og ikke tidligere eller senere. Pluss, de lever lenger enn dyrebutikk rekke