Amopage

Hvordan Frigi en Bank of America konto

- Views 0
Advertisement

Hvordan Frigi en Bank of America konto


Så du prøvde å ta ut penger fra Bank of America-konto, men du oppdaget at kontoen din er frosset. Når en bank fryser en kundes konto, trenger du ikke lenger har tilgang til midlene på kontoen, og derfor kan du ikke gjøre kontantuttak eller kjøp eller betale regninger med at bankkonto. Dessverre, ikke banken ikke å varsle deg før frysing kontoen din så lenge ta handling for en gyldig grunn. Hvis du er i dag en Bank of America kunde og kontoen din er frosset, kan du ta skritt for å frigi din bankkonto på en riktig måte.

Bruksanvisning

Finn ut årsaken kontoen din er frosset. Bank of America kan fryse kontoen din av flere grunner: kontoen inaktivitet (som betyr at du ikke har brukt kontoen din over en lengre periode); mistanke om svindel aktivitet, slik som overdreven eller uregelmessig antall transaksjoner; eller en negativ balanse for en overdreven lang tid. I tillegg kan Bank of America fryse kontoen din for en ubetalt gjeld til en kreditor eller hvis du skylder tilbake skatter til skattemyndighetene. Men for en kreditor eller inkassobyrået å fryse bankkontoen din, må selskapet først saksøke deg for ubetalt gjeld, vinner søksmålet og motta en dom fra retten.

Be om et bekreftelsesbrev fra Bank of America. Spør banken kundeservice representant til å sende deg en bekreftelse brev som forklarer hvorfor din bankkonto er frosset og de handlingene du må ta for å frigi kontoen din. Brevet er spesielt nyttig hvis du skrev sjekker eller autoriserte belastninger på kontoen din før kontoen din blir frosset fordi disse elementene vil bli returnert til betalingsmottaker som ubetalt.

Løse problemet på en riktig måte. For eksempel, hvis kontoen din ble frosset på grunn av inaktivitet eller fordi det var overtrukket, kan det hende du bare trenger å foreta en passende innskudd på kontoen din for banken å slippe fryse. Men hvis kontoen din ble frosset på grunn av en dom, så må du ta kontakt med kreditor eller inkassobyrået å avgjøre din gjeld. Vær oppmerksom på at du kan være i stand til å forhandle frem en forlikstilbud eller betalingsplan med kreditor for ubetalt gjeld.

Bekreft eventuelle endringer i Bank of America kontostatus. Når du har tatt de nødvendige tiltak for å frigi kontoen din, kan du kontakte Bank of America for å bekrefte at fryse er fjernet. Hvis du avgjort gjeld eller gjort en passende betaling ordning med kreditor eller inkassobyrået, bør kreditor umiddelbart instruere banken for å ta ut fryse fra kontoen din. Hvis fryse fortsatt vises på kontoen din, må du kanskje kontakte din lokale domstol for videre assistanse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-frigi-en-bank-of-america-konto/ "

相关文章!
 • Hvordan overføre penger til en Bank of America-konto Hvordan overføre penger til en Bank of America-konto
  - 阅 0

  Bank of America kontoinnehavere kan motta overføringer fra andre banker, og fra finansielle tjenesteleverandører som Western Union, direkte inn på sin konto. Bank of America belaster mottakeren av ledningen overføre en $ 12 gebyr for hver innenlandsk

 • Hva skjer med en overtrukket Bank of America-konto? Hva skjer med en overtrukket Bank of America-konto?
  - 阅 0

  Selv de mest økonomisk kunnskapsrike og organisert kontoinnehaver kan uhell overtrekk en bankkonto, noe som resulterer i høye avgifter. Som en fordel for kundene, Bank of America gir noe rom for overtrukket brukskonto og sparekonto ved å sette grense

 • Hvordan å fravike Bank of America MyAccess Kontroll Månedsavgift
  - 阅 0

  MyAccess er en personlig brukskonto alternativet tilgjengelig fra Bank of America. Brukskonto funksjoner Online Bill Pay, gratis kontovarsler, gratis transport til andre Bank of America kontoer og en gratis Visa debetkort. Per juni 2011 har denne kon